Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi cel mai scump jucător plecat din Franţa! Ofertă uriaşă pentru starul lui Marseille. Şeful clubului: ”Nici măcar nu mă uit la ea”

Ar fi cel mai scump jucător plecat din Franţa! Ofertă uriaşă pentru starul lui Marseille. Şeful clubului: ”Nici măcar nu mă uit la ea”

Campionate

Comentarii

Florian Thauvin a avut un sezon excelent la Olympique Marseille şi granzii Europei deja au trecut la calcule. Jacques-Henri Eyraud, preşedintele clubului francez, nu se lasă însă uşor impresionant.

Thauvin a fost una dintre revelaţiile fotbalului european. ”Aripa” în vârstă de 25 de ani a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Marseille, echipă alături de care a ajuns în finala Europa League. Thauvin a jucat în total 54 de meciuri pentru OM, a marcat 26 de goluri şi a reuşit 18 assist-uri.

Forma excelentă i-a adus şi convocarea la naţionala Franţei pentru Cupa Mondială din Rusia. De asemenea, mai multe cluburi mari din Europa se pregătesc să facă oferte. Printre ele se află Bayern Munchen şi Atletico Madrid, dar Marseille n-are de gând să renunţe prea uşor.

Jacques-Henri Eyraud, preşedintele clubului, spune că vrea să-l păstreze pe Florian Thauvin, indiferent de ofertele care vor veni pentru el:



”Dacă vine vreo ofertă de 80 de milioane de euro pentru Florian Thauvin, nici măcar nu ma uit la ea. El ştie că OM l-a sprijinit foarte mult. Acesta nu este sfârşitul poveştii. Încă mai sunt multe pagini frumoase de scris. Noi ne bazăm pe el pentru sezonul viitor, ca să ne ducă mai departe. A avut un sezon extraordinar. Este un jucător excelent. A crescut, s-a maturizat şi antrenorul l-a ajutat foarte mult să-şi atingă obiectivele, ba chiar să le depăşească. Numerele vorbesc pentru el şi este o mare satisfacţie să-l văd în echipa lui Deschamps”, a declarat Jacques-Henri Eyraud, citat de Daily Mail.

Afla mai multe despre: olympique marseilleflorian thauvinjacques-henri eyraud 

viewscnt
Articole similare