Experiențe împreună.
You are here:

Ar fi cel mai tare transfer din Liga 1, din ultimii ani. Craioveanu: ”E o echipă foarte bună, m-au întrebat de el!” Cine dă lovitura carierei

Ar fi cel mai tare transfer din Liga 1, din ultimii ani. Craioveanu: ”E o echipă foarte bună, m-au întrebat de el!” Cine dă lovitura carierei

Liga 1

Gică Craioveanu susţine că cei de la Sevilla l-au întrebat în urmă cu un an despre Ianis Hagi. Mijlocaşul Viitorului se află în vizorul echipei din Primera, care ar oferi 5 milioane de euro.

Ianis Hagi este urmărit de mai multe echipe din străinătate, însă cea mai interesată ar fi FC Sevilla, despre care există zvonuri că ar vrea să ofere 5 milioane de euro. Gică Craioveanu dezvăluie că interesul lui FC Sevilla nu este doar un zvon. Fostul atacant susţine că cei de la Sevilla i-au cerut în urmă cu un an informaţii despre fiul lui Gică Hagi:

”(Sevilla oferă 5 milioane pentru Ianis, i s-ar potrivi?) Şi mai ales că este o echipă foarte tehnică, foarte bună. Sunt jucători deosebiţi: Sarabia, Ever Banega, Elmudo Vasquez, deci de la mijloc au foarte buni jucători şi eu cred că este o echipă potrivită pentru el. L-aş vedea la fel la Villarreal, la Celta Vigo, echipe foarte tehnice, foarte bune şi foarte ofensive.

(S-au interesat spaniolii de Ianis la tine?) M-a întrebat acum un an de el şi m-a întrebat şi cineva şi la radio de Ianis. Adevărul e că e un jucător foarte bun, are condiţii foarte bune şi sper să aibă succes. Pentru fotbalul românesc ar fi senzaţional”, a declarat Gică Craioveanu pentru Telekom Sport.

În cazul în care transferul lui Ianis la FC Sevilla s-ar concretiza, ar fi cea mai importantă mutare în Liga 1, din ultimii ani. Ultimul jucător care a plecat din Liga 1 la o echipă importantă din campionatele tari ale Europei a fost Florin Gardoş, în 2014, când s-a transferat la Southampton.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta