Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi Dan Petrescu selecţionerul potrivit pentru echipa naţională? Gică Hagi dă verdictul: ”România are antrenori foarte buni”

Ar fi Dan Petrescu selecţionerul potrivit pentru echipa naţională? Gică Hagi dă verdictul: ”România are antrenori foarte buni”
Comentarii

În urma victoriei împotriva Rapidului, scor 2-0, Gică Hagi a vorbit despre posibilitatea ca Dan Petrescu să preia echipa naţională.

FRF epuizează uşor, uşor toate variantele de pe lista întocmită odată cu plecarea lui Mirel Rădoi. Hagi şi Lucescu jr. nu au dat curs propunerii din partea federaţiei, în timp ce Adi Mutu şi Edi Iordănescu ar fi variantele de rezervă ale lui Burleanu.

Olăroiu a semnat pe un salariu fabulos în ţările arabe, în timp ce Ursea, Boloni, Mircea Lucescu şi Gâlcă nu par să fi fost luaţi în calcul cu adevărat de şefii de la FRF.

Astfel, varianta ”mare şi lată” rămasă ar fi Dan Petrescu, un antrenor ce a avut parte de succese imense în Liga 1, mai întâi cu Unirea Urziceni, iar apoi cu CFR Cluj.

”Bursucul” a confirmat deja discuţiile cu oficialii federaţiei, dar a punctat că nu va da un răspuns până la disputarea ultimului meci din acest an calendaristic cu CFR.

Întrebat despre posibilitatea ca Petrescu să devină noul selecţioner, Gică Hagi a dezvăluit că nu ştie dacă acesta va fi alesul FRF-ului, punctând totuşi că oricine va merge va avea multă presiune pe umerii săi.

Ar fi Dan Petrescu selecţionerul potrivit pentru echipa naţională?

”(n.r. despre Petrescu la naţională) Nu ştiu dacă el va veni, eu o zic şi când am fost, o zic tuturor... România are antrenori foarte buni, care va fi, îi urez baftă din toată inima mea, o să fiu... pentru că au nevoie, şi lor, şi jucătorilor.

Să fie inspiraţi în alegerile făcute şi România are nevoie să facă performanţă, să contruiască o echipă puternică, ce să se lupte cu toţi din afară, cum eram noi înainte.

Oricine va veni, chiar dacă căutaţi rezultatul, eu nu am spus că nu caut rezultatul, dar trebuie construită o echipă competitivă pentru că e simplu, nu avem calificări şi atunci trebuie construcţie, nu reconstrucţie.

Trebuie să construieşti o echipă competitivă, care poate juca de la egal la egal cu orice echipă şi să obţină calificări.

Proiectul e altceva, un proiect are multe puncte, nu e doar ne calificăm... e cel mai simplu, e cel mai uşor să o spui din gură şi să nu se îndeplinească. Nu garantează nimeni lucrul acesta
.

(n.r. e presiune uriaşă pe selecţioner?) Pe oricare, reprezinţi România, pe orice jucător, antrenor, cu toţii.

Cine merge acolo e clar că are presiune, reprezintă România şi atunci când eşti cel mai bun, selectezi pe cei mai buni, e normal să existe presiune.

Dar trebuie să îi duci pe cei cărora le place această presiune, care o duc cu presiunea.

Presiunea aduce adrenalină, concentrare, motivaţie, ambiţie, nu poate să aducă teamă niciodată, din contră, trebuie să motiveze antrenorii, jucătorii, obiective mari”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: dan petrescu echipa naţională 

viewscnt
Articole similare