Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi lovitura carierei. Christoph Daum, printre favoriţii fanilor pentru preluarea lui Bayern Munchen

Ar fi lovitura carierei. Christoph Daum, printre favoriţii fanilor pentru preluarea lui Bayern Munchengalerie foto

Campionate

Comentarii

Christoph Daum se bucură în continuare de o imagine foarte bună în Germania, deşi rezultatele din ultimii ani nu sunt ieşite din comun. Într-un sondaj făcut de Bild, fostul selecţioner al României este al doilea în preferinţele fanilor pentru preluarea lui Bayern Munchen.

Jupp Heynckes se va retrage la finalul sezonului, iar conducerea lui Bayern Munchen este din nou în dilemă. Există o listă cu înlocuitori şi negocierile urmează să fie demarate în perioada care urmează. Până atuncă, publicaţia Bild a vrut să ia pulsul suporterilor.

Jurnaliştii germani au propus un sondaj cu mai multe nume de antrenori, iar suporterii au fost invitaţi să voteze. Printre opţiuni l-au avut pe Christoph Daum, care ultima oară a antrenat în 2011 în Germania, pe Eintracht Frankfurt. Fostul selecţioner al României a scos un rezultat neaşteptat de bun.

Daum a adunat 18% din voturile fanilor şi este al doilea în topul preferinţelor. Primul este Niko Kovac, în prezent la Eintracht Frankfurt, locul 4 în Bundesliga. Podiumul este completat de Ralph Hasenhuttl, cel care a avut performanţe peste aşteptări cu Red Bull Leipzig.

Afla mai multe despre: bayern munchenchristoph daumbundesliga 

viewscnt
Articole similare