Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi lovitura carierei pentru Tătăruşanu! Internaţionalul român, pe lista lui Liverpool. Ce scriu englezii

Ar fi lovitura carierei pentru Tătăruşanu! Internaţionalul român, pe lista lui Liverpool. Ce scriu englezii

Premier League

Comentarii

2019 i-ar putea aduce lui Ciprian Tătăruşanu (32 de ani) un transfer fabulos. Presa din Anglia scrie astăzi că goalkeeperul român de la Nantes se numără printre portarii vizaţi de liderul din Premier League pentru un transfer, alături de Petr Cech (36 de ani, Arsenal) şi Adrian (31 de ani, West Ham).

Cotidianul Liverpool Echo notează că internaţionalul român se află pe lista de transferuri a cormoranilor, care încearcă să găsească o soluţie de rezervă pentru brazilianul Allison Becker, în condiţiile în care belgianul Simon Mignolet e gata să plece de pe Anfield. Mignolet  îşi doreşte să ajungă la un club unde să fie titular.

Ar fi rezervă

Tătăruşanu a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Nantes şi poate negocia cu orice formaţie interesată, iar această situaţie îl transformă într-o ţintă extrem de interesantă pentru englezi. Cormoranii l-ar putea aduce gratis în vară sau chiar din ianuarie, cu condiţia să plătească o sumă de transfer.



Totuşi, deşi şansa de a evolua pentru liderul din Premier League pare una greu de refuzat, pentru Tătăruşanu transferul la Liverpool ar fi sinonim cu trecerea pe banca de rezerve, în condiţiile în care Allison este titular incontestabil în echipa lui Klopp. Tătăruşanu ar fi nevoit să-şi aştepte şansa, care ar putea apărea doar în cazul unei accidentări a lui Allison.

52 de selecţii are Tătăruşanu în naţionala României, pentru care a evoluat la turneul final al Euro 2016
54 de partide a strâns goalkeeperul de 32 de ani la FC Nantes, grupare pentru care a semnat în vara lui 2017

Afla mai multe despre: tatarusanuliverpoolnantestransfer 

viewscnt
Articole similare