Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi meciul MILENIULUI. Khabib Nurmagomedov i-a „aruncat mănuşa” lui Mayweather: „Nu mă poate face K.O. în 11 runde. Ce o să facă în a 12-a?”

Ar fi meciul MILENIULUI. Khabib Nurmagomedov i-a „aruncat mănuşa” lui Mayweather: „Nu mă poate face K.O. în 11 runde. Ce o să facă în a 12-a?”

Box

Comentarii

Khabib Nurmagomedov (31 de ani) vrea să revoluţioneze sporturile de contact. Campionul UFC Lightweight i-a lansat o provocare istorică lui Floyd Mayweather (43 de ani). Rusul vrea să se bată cu invincibilul pugilist american într-o luptă care să conţină 11 runde de box şi una de MMA.

Desigur, în box este excelent, dar pe mine nu cred că mă poate face K.O. în 11 runde. Ce o să facă în ultima rundă?”, a întrebat Nurmagomedov la microfonul TMZ. Rămâne de văzut care va fi reacţia lui Floyd Maywather şi dacă o astfel de luptă gigantică va avea loc.

Pe 7 octombrie 2018, Khabib l-a învins pe Connor McGregor la UFC 229. Cei doi au fost suspendaţi după ce s-au luat la bătaie şi după terminarea meciului.

Mayweather a avut şi el un meci cu McGregor, în august 2017. Duelul s-a desfăşurat pe reguli de box şi a fost câştigat de către american.

Nurmagomedov este neînvins în cuşca de MMA. Rusul are un palmares de 28-0. De cealaltă parte, „Money” e invincibil în blox, acolo unde are 50 de victorii şi nicio înfrângere.

Afla mai multe despre: mayweatherkhabibufcbox 

viewscnt
Articole similare