Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ar fi o bombă!". Superstarul care e gata să vină antrenor în Liga 1: "Am primit propunerea!"

"Ar fi o bombă!". Superstarul care e gata să vină antrenor în Liga 1: "Am primit propunerea!"
Comentarii

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a dezvăluit că a primit multe propuneri pentru postul de antrenor lăsat liber de Leo Grozavu. Unele chiar din partea unor foşti mari fotbalişti, cum e cazul lui Yaya Toure (38 de ani), fostul fotbalist de la Barcelona sau Manchester City.

Un nume uriaş propus pentru banca lui Sepsi, după refuzurile lui Boloni şi Gâlcă: "Ar fi de acord să vină. Ar fi o bombă!"

Sepsi caută antrenor şi a negociat cu Laszlo Boloni, după care patronul covăsnenilor s-a dus în Franţa, dar şi cu Costel Gâlcă, ultimul tehnician cu care FCSB a luat titlul în Liga 1. Ambele variante au picat, iar căutările continuă la Sepsi, dar Dioszegi nu duce lipsă de propuneri. Patronul echipei a dezvăluit că a primit peste 100 de propuneri, unele dintre ele fiind nume de foşti fotbalişti mari.

E cazul lui Yaya Toure, singurul pe care Laszlo Dioszegi l-a dezvăluit: “Noi considerăm că trebuie să vină un tehnician care a antrenat în România. Vrem un antrenor longeviv, cred că în două zile deja o să finalizăm. O listă este, am primit cel puţin 100 de nominalizări.

Sunt şi antrenori străini, am primit de la Yaya Toure în sus, foarte multe nominalizări. Dar vrem un antrenor care a fost totuşi măcar o dată în România şi care cunoaşte gustul campionatului.

Astăzi am primit propunerea lui Yaya Toure de la un impresar care spune că acesta ar fi de acordd să vină la Sf. Gheorghe. Ar fi o bombă, ştiu, dar nu vrem să fie o bombă, vrem să fie un antrenor care a pus deja ceva pe masă”, a dezvăluit Laszlo Dioszegi joi seara la Radio Sport Total FM.

Yaya Toure şi-a început cariera de antrenor la Olimpik Doneţk, în februarie 2021, iar acum e secund la Akhmat Grozny.

Pe lângă Boloni şi Gâlcă, Nicolae Dică, dar şi Adrian Mutu sunt şi ei pe lista lui Laszlo Dioszegi.

Afla mai multe despre: sepsiantrenoryaya touredioszegi 

viewscnt
Articole similare