Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi şocul anului în România! Fostul atacant al lui Inter şi City, dorit de Dinamo. Are peste 100 de meciuri în Serie A şi a jucat în Liga Campionior

Ar fi şocul anului în România! Fostul atacant al lui Inter şi City, dorit de Dinamo. Are peste 100 de meciuri în Serie A şi a jucat în Liga Campionior

Serie A

Comentarii

Un fost nume greu din fotbalul italian ar putea semna în România. Un atacant din Ecuador, cu meciuri pentru Lazio, Inter Milano şi Manchester City este dorit de Dinamo.

Febleţea lui Simone Inzaghi, pe lista lui Dinamo! Felipe Caicedo poate ajunge în România

Felipe Caicedo este liber de contract din luna iulie a anului trecut, după ce şi-a reziliat contractul cu formaţia saudită Abha, echipă la care activează Ciprian Tătăruşanu. Din informaţiile ProSport, atacantul ecuadorian este dorit de Dinamo, care s-ar putea despărţi de Goncalo Gregorio, golgheterul ”câinilor” din acest sezon.

Caicedo are 22 de meciuri pentru echipa naţională a Ecuadorului şi are în CV nume grele din Europa, precum Manchester City, Lazio, Internazionale Milano sau Genoa. În sezonul 2019-2020, pe vremea când era pregătit de Simone Inzaghi la Lazio, Felipe Caicedo a marcat nouă goluri pentru gruparea din capitala Italiei, care a terminat sezonul pe locul patru în Italia, deşi înaintea pandemiei de Coronavirus era lider şi echipa cu cel mai frumos fotbal din ”cizmă”.

În 2021, Simone Inzaghi a părăsit-o pe Lazio şi a semnat cu Inter, echipă la cârma căreia activează şi în acest moment. După şase luni petrecute la Milano, Inzaghi l-a adus la Inter pe Caicedo, care la acea vreme îmbrăca tricoul lui Genoa. Lupta pentru titularizare cu Dzeko şi Lautaro Martinez a fost mult prea dificilă pentru fostul elev al lui Gâlcă de la Espanyol, care a bifat doar trei meciuri în tricoul nerazzurro.

În vârstă de 35 de ani, Felipe Caicedo are 117 meciuri în Serie A, 29 de goluri marcate şi 11 pase decisive. Cota sa de piaţă este de 400.000 de euro, conform Transfermarkt.

În această iarnă, Dinamo i-a transferat pe Darko Velkovski, Domagoj Pavicic, Petru Neagu, Eddy Gnahore şi Georgi Milanov.

 

Afla mai multe despre: superligăserie ainter milanolaziofelipe caicedo 

viewscnt
Articole similare