Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi transferul carierei pentru Olimpiu Moruţan. O echipă din Serie A este gata să plătească peste 5,5 milioane de euro

Ar fi transferul carierei pentru Olimpiu Moruţan. O echipă din Serie A este gata să plătească peste 5,5 milioane de euro

Serie A

Comentarii

Olimpiu Moruţan (23 de ani) este una dintre revelaţiile actualului sezon din Serie B, iar echipele din primul eşalon se gândesc serios să-l transfere, din vară.

În acest moment, Olimpiu Moruţan este împrumutat de Galatasaray la Pisa, iar italienii deţin o clauză de transfer definitiv, de 5,5 milioane de euro.

Olimpiu Moruţan, dorit la Atalanta

Cum Pisa nu intenţionează să plătească cele 5,5 milioane de euro din contract, şi încearcă să obţină o reducere semnificativă, multe cluburi din Serie A vor să profite şi să negocieze direct cu Galatasaray, pentru a obţine semnătura internaţionalului român.

Potrivit presei din Italia, Atalanta caută înlocuitori pentru rusul Aleksei Miranchuk - împrumutat la Torino până la vară, cu opţiune de transfer, şi ucraineanul Ruslan Malinovskyi - cedat la Marseille până la vară, cu obligativitate de transfer definitiv pentru 10 milioane de euro + 3 milioane de euro bonusuri.

Printre cei vizaţi se află şi Olimpiu Moruţan, fotbalist cu cifre bune în Serie B, în acest sezon: 6 goluri şi 7 pase decisive în 28 de meciuri.

Italienii anunţă că Atalanta ar fi hotărâtă să-l transfere pe Olimpiu Moruţan şi este dispusă să ofere chiar mai mult de 5,5 milioane de euro turcilor de la Galatasaray. 

  • Poate chiar din acest motiv Galata nu acceptă să-l cedeze pe Moruţan la Pisa pentru 3,5-4 milioane de euro, aşa cum şi-ar dori italienii.

Licitaţie pentru Olimpiu Moruţan?

Dacă Pisa nu activează clauza de transfer definitiv la finalul lunii mai, pentru jucătorul român s-ar porni o licitaţie, în care marea favorită ar fi Atalanta, în faţa celor de la Monza, Salernitana sau Torino.

  • În acest moment, Atalanta este pe locul 6 în Serie A, dar încă mai speră să prindă un loc de Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanatalantapisagalatasaray 

viewscnt
Articole similare