Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi tranzacţia deceniului în fotbalul românesc! Miliardarii care ar putea prelua 49% din acţiunile Viitorului. Cu cine negociază Hagi

Ar fi tranzacţia deceniului în fotbalul românesc! Miliardarii care ar putea prelua 49% din acţiunile Viitorului. Cu cine negociază Hagigalerie foto

Superliga

Comentarii

La aproape un an după ce anunţa că e dispus să vândă o parte din acţiunile deţinute la Viitorul, Gheorghe Hagi ar putea realiza una din cele mai importante afaceri din istoria fotbalului românesc.

Conform Gazetei Sporturilor, Hagi se află în negocieri pentru cedarea a 49% din acţiunile deţinute, într-o afacere care ar putea ajunge la 10 milioane de euro

Potenţialii cumpărători sunt patronii Dedeman, fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, aflaţi pe locul 2 în topul celor mai bogaţi Români, cu o avere estimată de revista Capital între 1,1 şi 1,2 miliarde de euro.

Conform sursei citate, dacă tranzacţia s-ar realiza, Hagi ar rămâne principalul factor de decizie în club, fiind în continuare acţionar majoritar, cu 51%.

"Noi am avut în trecut o colaborare foarte bună cu cei de la Dedeman. Mai departe nu ştiu despre o colaborare de genul ăsta. Dar e posibil! Cine ştie?", a declarat Cristian Bivolaru pentru GSP, fiind întrebat despre posibila vânzare a acţiunilor.



Noile informaţii vin pe fondul dorinţei lui Hagi de a antrena la o echipă din Europa. "Regele" a anunţat în trecut că-şi pregăteşte plecarea de pe banca echipei sale, dar că doreşte să "pună lucrurile în ordine", înainte ca acest lucru să se întâmple.

Afla mai multe despre: hagiviitoruldedemannegocieri 

viewscnt
Articole similare