Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ar fi un avantaj pentru Craiova”. Planul lui Becali pentru derby, pus sub semnul întrebării de Panduru! Cum ar putea fi ”păcălită” FCSB | EXCLUSIV

”Ar fi un avantaj pentru Craiova”. Planul lui Becali pentru derby, pus sub semnul întrebării de Panduru! Cum ar putea fi ”păcălită” FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, Basarab Panduru a pus sub semnul întrebării planul pus la cale de Gigi Becali pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, fiind de părere că patronul vicecampioanei este aproape de a îi oferi un avantaj rivalei.

Rezultatele din ultimele etape au relansat cu adevărat lupta la titlu, distanţa dintre lider, Farul Constanţa, şi ocupanta locului cinci, Universitatea Craiova, fiind acum de doar opt puncte.

”Dacă joci cu el acolo, e un avantaj pentru Craiova”

Implicit, dacă se va intra cu această diferenţă în play-off, doar patru puncte i-ar despărţi pe olteni de ”marinari”, astfel că oricare dintre primele cinci ar avea şanse la titlu.

În următoarea etapă a sezonului regular, cea cu numărul 26, un alt meci de o mare importanţă urmează să se dispute, derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova.

Vicecampioana nu va putea conta pe serviciile lui Darius Olaru pentru duelul de pe Arena Naţională, iar, datorită formei bune a lui Florinel Coman, Gigi Becali plănuieşte să îl mute pe Tavi Popescu la mijlocul terenului.

Eram în mare dilemă. Am zis că trebuie să joace Tavi, dar pe Coman nu puteai să-l scoţi. Nu ai cum! Coman a început să fie mare bombă, ca pe vremuri.

Cu ce uşurinţă... doar stă cu mingea la picior, încremeneşte adversarul... ca pe vremuri! Poate chiar mai bine.

Uite, că dacă am avut dilemă, poate a făcut Dumnezeu aşa, să ia galben Olaru şi să joace amândoi (n.r. Octavian Popescu şi Florinel Coman)”, spus Gigi Becali, după victoria cu Voluntari.

Planul lui Becali pentru derby, pus sub semnul întrebării de Panduru

Încă dinainte ca patronul FCSB-ului să facă acest anunţ, Basarab Panduru o avertiza pe vicecampioană că această mutare ar putea să îi ofere un avantaj Universităţii Craiova.

Cum Tavi Popescu nu este obişnuit încă pe deplin cu poziţia de inter, prezenţa sa în centrul terenului ar putea reprezenta o problemă pentru roş-albaştri, în opinia lui Basarab Panduru.

Mie mi se pare că dacă joci cu Popescu acolo (n.r. inter), e un avantaj pentru Craiova. Cu un mijloc puternic, cred că ar putea să te păcălească acolo Craiova!”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare