Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar putea fi "bomba" verii! Mauro Icardi este dorit de marea rivală a lui Inter

Ar putea fi "bomba" verii! Mauro Icardi este dorit de marea rivală a lui Inter

Inter Milano

Comentarii

Inter Milano a încercat toată vara şi încă încearcă să îl vândă pe Mauro Icardi, după ce relaţia dintre cele două părţi s-a rupt definitiv în a doua parte a sezonului trecut. După Juventus, Napoli sau Roma, o altă echipă rivală este interesată de serviciile argentinianului.

AC Milan este interesată de Mauro Icardi, potrivit ediţiei de marţi a cotidianului Il Giornale. Oficialii clubului rossonero ar fi tentaţi să negocieze aducerea lui Icardi şi se bazează foarte mult pe dorinţa jucătorului, dar şi a soţiei sale, Wanda Nara, de a rămâne în Milano. 

Într-un mod ideal, transferul ar ajuta ambele echipe. Inter ar evita să îşi vândă atacantul de clasă la una dintre rivalele la titlu, Juventus sau Napoli, iar Milan ar aduce un atacant mai bun sau cel puţin la fel de prolific precum "bombardierul" Piatek. 

Cu toate acestea, fără mai multe informaţii, mutarea pare mai mult o idee fantezistă. Chiar dacă relaţia lui Icardi cu Inter nu este în cei mai buni termeni, tot este de crezut un transfer al lui la marea rivală, în timp ce pentru AC Milan, ţinta principală pentru atacul rossonero fiind, în continuare, Angel Correa de la Atletico Madrid. 

Afla mai multe despre: mauro icardiac milaninter 

viewscnt
Articole similare