Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar putea fi cea mai mare greşeală făcută de Guardiola la City! United, favorită la semnătura noului puşti-minune din fotbal

Ar putea fi cea mai mare greşeală făcută de Guardiola la City! United, favorită la semnătura noului puşti-minune din fotbal

Premier League

Comentarii

Jadon Sancho are doar 18 ani, însă şi-a făcut deja un nume în fotbalul mare, după ce în vara lui 2017 se transfera de la Manchester City la Borussia Dortmund.

Tânărul mijlocaş a explodat în acest sezon şi are cinci goluri şi şase pase decisive în 17 partide jucate pentru Borussia, iar forma excelentă i-a adus şi debutul în naţionala de seniori a Angliei.

E clar că Sancho nu va rămâne prea mult la Dortmund, iar presa din Anglia anunţă astăzi că Manchester United a devenit favorită pentru semnătura puştiului crescut de marea rivală din oraş, Manchester City.

Sancho e fost cedat de Pep Guardiola pentru o sumă de sub 10 milioane de euro, iar decizia tehnicianului pare acum una total greşită, în condiţiile în care tânărul jucător are evoluţii din ce în ce mai bune.



City a introdus o clauză de răscumpărare în contractul cu Borussia Dortmund, însă chiar şi aşa e greu de crezut că Sancho va alege să revină la clubul care l-a cedat atât de uşor. Astfel, casele de pariuri din Anglia oferă o cotă de 3 ca viitorul club al lui Sancho să fie Manchester United.

City are cotă 4 să obţină semnătură tânărului mijlocaş, iar Liverpool e pe trei în acest top, cu o cotă de 6.

Afla mai multe despre: jadon sanchounitedcitytransferborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare