Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar putea fi o revenire istorică la CFR Cluj! Omul cu patru titluri de campion în Gruia anunţă: "Mi-ar plăcea. Aş mai putea"

Ar putea fi o revenire istorică la CFR Cluj! Omul cu patru titluri de campion în Gruia anunţă: "Mi-ar plăcea. Aş mai putea"

CFR Cluj

Comentarii

Fostul preşedinte al lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a recunoscut că ar accepta o nouă aventură în Gruia, dacă i se va propune. De asemenea, fostul oficial al campioanei României a lămurit situaţia financiară din club.

Iuliu Mureşan, dispus să revină la CFR Cluj

De numele lui Iuliu Mureşan se leagă unele dintre cele mai importante performanţa ale clubului din Ardeal, în ultimele două decenii. Instalat preşedinte în 2001, fostul oficial a rămas în conducerea actualei campioanei a României până în 2018, când a ajuns la Hermannstadt. 

Cu Iuliu Mureşan în conducere, CFR Cluj a cucerit patru titluri de campioană şi patru Cupe ale României: "Nu ştiu dacă voi reveni. Mi-ar plăcea. Aş mai putea, dar deocamdată nu am avut nicio discuţie cu nimeni. Ştii cum e, niciodată să nu spui niciodată", a declarat Iuliu Mureşan pentru AntenaSport.

Iuliu Mureşan a mai anunţat că problemele financiare de la CFR Cluj s-au încheiat, după revolta din lot: 

"Din ce ştiu eu, sunt plătiţi acum jucătorii. Eu nu mai sunt în club, dar ştiu că s-au rezolvat. S-au făcut ceva plăţi zilele trecute. Oricum este foarte greu. Costă mult, deplasările. Eu au jucători cu salarii mari, pentru că nu poţi fi campion cu salarii de 3-4 mii de euro", a mai spus Iuliu Mureşan.

Afla mai multe despre: cfr clujiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare