Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ar putea juca Stanciu la AC Milan?”. Un fotbalist din Serie A a vorbit despre mutarea anului. Ce a vorbit cu Ştefan Radu

”Ar putea juca Stanciu la AC Milan?”. Un fotbalist din Serie A a vorbit despre mutarea anului. Ce a vorbit cu Ştefan Radu

Stranieri

Comentarii

Adam Marusic, colegul lui Ştefan Radu de la Lazio, a vorbit înainte de partida României cu Muntenegru. Fotbalistul se teme cel mai mult de Nicolae Stanciu şi a explicat de ce crede că mijlocaşul lui Sparta Praga ar putea juca la orice echipă de top.

Ştefan Radu este un jucător foarte bun, joacă de zece ani la Lazio. Chiar am glumit pe seama meciului. Îmi pare rău că nu este în lot pentru acest meci. Ştiu că nu mai joacă de ceva timp pentru naţionala României, dar nu mi-a zis motivele”, a spus Marusic.

Întrebat despre cel mai bun jucător din naţionala României, fotbalistul lui Lazio n-a stat deloc pe gânduri.

România este foarte bună ca echipă, dar dacă trebuie să remarc pe cineva, acela ar fi Stanciu. Este un jucător foarte bun, îl cunosc din Belgia, de când juca pentru Anderlecht. Ştiu că este bun şi are calităţile necesare pentru a juca la o echipă de top”, a spus Marusic.

Afla mai multe despre: marusicac milanstanciutransferromaniamuntenegru 

viewscnt
Articole similare