Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar putea Prunea să revină la Iaşi? Reacţia fostului portar la zvonurile despre împăcarea sa cu Poli

Ar putea Prunea să revină la Iaşi? Reacţia fostului portar la zvonurile despre împăcarea sa cu Poli

CSM Poli Iași

Comentarii

După ce în cursul zilei de sâmbătă au apărut zvonuri despre o posibilă revenire a lui Prunea la Poli Iaşi, fostul portar a discutat despre acestea. Membru al generaţiei de aur, fostul internaţional român a dezvăluit că nu a primit vreo ofertă concretă, dar spusele sale sugerează că acesta ar fi dispus să se întoarcă în Copou.

Degringolada de la Poli Iaşi continuă. După demiterea lui Cristea şi a directorului de scouting şi amendarea Preşedintelui, conducerea clubului continuă să încerce să ţină clubul în prima divizie. În cursul zilei de sâmbătă au apărut zvonuri că rezolvarea moldovenilor ar fi legată de o posibilă revenire a lui Florin Prunea la club. În urma acestora, fostul portar a oferit câteva declaraţii despre discuţiile din presă.

”Am văzut ce a spus primarul. Deocamdată, nu am nicio ofertă, deci unde să revin? Sunt acasă. Nu am avut niciun conflict cu primarul, doar în 2015 am purtat o discuţie, când era foarte supărat că nu dădea Steaua gol. Mă refer la acel an în care Tg. Mureş a pierdut campionatul pe final.

Îmi pare rău de ce se întâmplă acolo. Când am plecat, am lăsat o echipă de Europa League. Oamenii din Iaşi au fost entuziasmaţi de acei jucători, jucam cu stadionul plin. Acum e un război pentru putere, supremaţie, am spus-o de la început. Păcat pentru oraş”, a spus Florin Prunea, conform GSP.

 

Afla mai multe despre: florin pruneapoli iaşi 

viewscnt
Articole similare