Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arabia Saudită şi-a depus, oficial, candidatura pentru Cupa Mondială din 2034

Arabia Saudită şi-a depus, oficial, candidatura pentru Cupa Mondială din 2034

Fotbal

Comentarii

Federaţia Saudită de Fotbal (SAFF) a transmis, luni, către FIFA, scrisoarea de intenţie şi a semnat o declaraţie de depunere a candidaturii pentru organizarea Cupei Mondiale din 2034, transmite Xinhua.

Arabia Saudită şi-a anunţat prima oară intenţia de a candida pentru ediţia din 2034 a turneului miercurea trecută, iar scrisoarea de intenţie, semnată de preşedintele SAFF, Yasser Al Misehal, angajează regatul în procesul de candidatură, relatează agenţia saudită de presă.

Arabia Saudită şi-a depus candidatura pentru Cupa Mondială din 2034

SAFF afirmă că intenţia de candidatură a Arabiei Saudite este un pas istoric şi reflectă dorinţa ţării de a deschide noi oportunităţi în fotbal, la toate nivelurile, precum şi angajamentul de a susţine dezvoltarea acestui joc în toate colţurile globului.

Al Misehal a precizat că depunerea candidaturii este un al doilea pas dintr-o călătorie foarte interesantă pe care o începe naţiunea saudită.

Arabia Saudită a găzduit peste 50 de evenimente sportive internaţionale începând din 2018, inclusiv în fotbal, motorsport, tenis, hipism, esports şi golf.

Afla mai multe despre: fifacupa mondial 2034arabia saudita 

viewscnt
Articole similare