Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arabii îl ataca pe impresarul lui Mihai Bordeianu: „Sper că este conştient că suntem în 2021!”

Arabii îl ataca pe impresarul lui Mihai Bordeianu: „Sper că este conştient că suntem în 2021!”
Comentarii

Mihai Bordeianu (29 de ani), a revenit, sub formă de imprumut, la CFR Cluj, echipă de la care a plecat în iarnă spre Al Qadisiyah, formaţie din Arabia Saudită.

După doar 15 meciuri, Bordeianu s-a întors în Liga I. Florin Vulturar, impresarul jucătorului a declarat că mijlocaşul a fost cedat sub formă de împrumut la campioana României, după ce arabii şi-au dat seama că românul nu poate juca pe postul de atacant.

Arabii când au auzit explicaţie impresarului, au reacţionat dur la adres impresarului român. ,,Mihai a fost împrumutat de fostul său club până la sfârşitul sezonului şi poate reveni la noi la începutul sezonului următor ori de câte ori antrenorul are nevoie de el, deoaece mai are contract încă un sezon. Sper că este conştient că suntem în 2021 şi toate informaţiile jucătorilor sunt disponibile în detaliu, iar dacă nu ştie asta, ne pare rău pentru el”, a declarat Ali bin Daram, purtătorul de cuvânt al formaţiei Al Qadisiyah, conform arriyadiyah.com.

Al-Qadisiya este pe locul 9, cu 22 de puncte din 17 meciuri. Mijlocaşul român va sta şase luni la campioana României, iar din vară se va întoarce la Al Qadisiyah, cu care mai are contract încă doi ani. Ardelenii vor achita o parte din salariul lui Mihai Bordeianu. Astfel, CFR Cluj va plăti 70.000 de euro lunar.


Astfel, Edi Iordănescu îl poate înlocui pe Damjan Djokovic şi, totodată, să-şi întărească linia de mijloc,

  •     1,4 milioane de euro este cota lui Mihai Bordeianu, conform transfermarkt.com
  •     1,2 milioane de euro a plătit Al Qadisiyah pentru transferul lui Mihai Bordeianu de la CFR Cluj


 

Afla mai multe despre: mihai bordeianu 

viewscnt
Articole similare