Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arădenii s-au resemnat după înfrângerea cu Craiova şi şi-au luat gândul de la play-off: "Numai noi, jucătorii, suntem de vină"

Arădenii s-au resemnat după înfrângerea cu Craiova şi şi-au luat gândul de la play-off: "Numai noi, jucătorii, suntem de vină"

UTA

Comentarii

UTA a pierdut şi meciul cu Universitatea Craiova, a ajuns la trei înfrângeri consecutive, iar acum este la patru puncte în spatele echipelor FC Botoşani şi Academica Clinceni, clasate pe locurile 5 şi 6 în Liga I. Cele două au şi un meci mai puţin disputat, astfel că arădenii şi-au luat gândul de la o eventuală calificare în play-off.

"E păcat, păcat că muncim. Vorbim la începutul meciului să fim agresivi, să avem reacţie după fiecare minge respinsă de apărare, de mine, de oricine, dar facem total opus. Nici nu ştiu ce să mai zic, persistăm în greşeală.

Am avut mult de muncă, dar în acelaşi timp îmi pare şi rău că am avut de muncă, pentru că adversarii îşi creează ocazii. Trebuie să fim realişti, play-out-ul ne aşteaptă. Est foarte greu acum să vorbim de play-off" , a spus Florin Iacob.

"Ce ne-a lipsit? Poate un pic mai multă atitudine, să fim mai precişi, mai atenţi la finalizare. De câteva etape, când greşim, adversarul ne taxează. Dar eu zic că această pauză este binevenită, pentru a corecta lucrurile şi pentru a vedea ce facem pe mai departe. Se pare că vom juca în play-out. Tot vestiarul şi-a dorit să evoluăm în play-off, dar din păcate nu am reuşit.

Din cauza noastră, zic eu. Noi suntem de vină, jucătorii. Poate am fost luaţi de val... Important este că mai avem două meciuri până se termină sezonul regulat şi trebuie să luăm maximum de puncte, pentru că va fi o bătaie foarte mare în play-out" , a declarat Cristian Albu.

Universitatea Craiova - UTA 2-0

Universitatea Craiova a învins-o, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), pe UTA, în primul meci al etapei a 28-a a Ligii I.

Au marcat: Nistor '69, Tudorie '90+3.

Universitatea Craiova se menţine pe locul 3 în clasament, cu 56 de puncte, după FCSB şi CFR Cluj, care au acumulat câte 60 de puncte şi care vor avea meci direct, vineri, în această etapă, la Bucureşti.

UTA rămâne pe locul 10, cu 33 de puncte.

Afla mai multe despre: uta 

viewscnt
Articole similare