Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Arată bine, pare că are lot bun, dar trebuie să facă asta!” Sepsi, luată în calcul pentru lupta la titlu?! | EXCLUSIV

„Arată bine, pare că are lot bun, dar trebuie să facă asta!” Sepsi, luată în calcul pentru lupta la titlu?! | EXCLUSIV
Comentarii

Sepsi a câştigat duelul cu Dinamo, scor 3-0, şi este clasată pe podium în Superligă.

„Arată bine, pare că are lot bun, dar trebuie să facă asta!” Sepsi, luată în calcul pentru lupta la titlu?! | EXCLUSIV

Prestaţiile foarte bune din acest început de sezon au pornit un subiect interesant de discuţie: Poate Sepsi să se lupte pentru câştigarea campionatului? Basarab Panduru şi Constantin Zotta au analizat în direct acest scenariu.

Basarab Panduru: „Nu cred că e uşor să termine cineva în faţa CFR-ului, FCSB-ului şi Craiovei. Sepsi arată bine, pare că are lot bun, dar în primele 3, nu ştiu, nu e uşor deloc. Trebuie să treacă de la un nivel de salarii la alt nivel de salarii dacă vrea asta.”

Constantin Zotta: „Să ajungi să te baţi la campiomnat cu CFR, FCSB şi Craiova cred că e o distanţă lungă. Le lipsesc multe lucruri să ajungă acolo, dar le doresc să ajungă pentru că la Sepsi sunt oameni serioşi. E cale lungă totuşi.”

„E un tip foarte inteligent, dar face o mare greşeală!” Ovidiu Burcă, pus la zid după a treia înfrângere consecutivă a lui Dinamo | EXCLUSIV

Constantin Zotta a tras concluziile după discursul lui Ovidiu Burcă de la finalul meciului cu Sepsi, pierdut de Dinamo, scor 0-3.

Expertul Orange Sport consideră că antrenorul are o mare problemă în ceea ce priveşte discursul său, declarând de fiecare dată câ Dinamo este aproape de a obţine rezultate bune. În realitate, Constantin Zotta crede că Dinamo e departe de nivelul Superligii.

„Burcă e sub mare presiune. E un tip foarte inteligent, e un analist bun, un tip care lucrează la moral, îşi încurajează jucătorii, dar cred totuşi că face o mare greşeală. Cred că Dinamo are în momentul ăsta nişte lacune mari, chiar dacă sunt agresivi şi se luptă. Echipa adversă scapă 5 contra 2, 3 contra 1, asta e realitatea.

Nici n-au apăsat pe acceleraţie cei de la Sepsi. Ovidiu trebuie să realizeze că a început războiul. El îşi laudă elevii că au făcut 3 meciuri bune, dar ce au obţinut?”, a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: sepsidinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare