Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ARBITRAJ | Constantin Zotta analizează două faze controversate din campionatul României şi două din fotbalul internaţional

ARBITRAJ | Constantin Zotta analizează două faze controversate din campionatul României şi două din fotbalul internaţional

Arbitraj

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Constantin Zotta, vă prezintă, săptămână de săptămână, cele mai controversate patru faze din Liga I şi din fotbalul european şi vă expune decizia corectă a arbitrilor în fiecare situaţie.

Constantin Zotta analizează câteva faze care ar putea să vă ajute în a vă da seama mai uşor despre cum interpretează un arbitrul situaţiile din teren, dar şi cum schimbă în bine calitatea arbitrajului tehnologia VAR.

Prima fază analizată este un fault petrecut în careul celor de la Hermanstadt, în minutul 28 al partidei de pe terenul Viitorului, iar a doua, un moment încordat petrecut în minutul 89 al partidei Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova.

Din fotbalul internaţional, expertul Telekom Sport analizează o fază din Campionatul Germanie, unde tehnologia VAR s-a dovetit foarte utilă, dar şi o partidă din Champions League, unde aceeaşi tehnologie ar fi putut schimba decizia arbitrului.

Afla mai multe despre: constantin zotta 

viewscnt
Articole similare