Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrajul face victime | Suporterii echipei Kaiserslautern au livrat pachete cu fulgi de porumb la sediul Federaţiei germane

Arbitrajul face victime | Suporterii echipei Kaiserslautern au livrat pachete cu fulgi de porumb la sediul Federaţiei germane
Comentarii

Suporterii echipei de divizia a treia Kaiserslautern au livrat în această săptămână pachete cu fulgi de porumb la sediul Federaţiei germane de fotbal (DFB) ca să-şi exprime mânia după o decizie de arbitraj controversată, relatează AFP.

"Numărăm acum fulgii de porumb", a scris joi cu umor DFB pe Twitter. Federaţia a adăugat că "pachetele în ambalajul lor original vor fi trimise" la Tafel Deutschland, organizaţie caritabilă care oferă mese gratuite nevoiaşilor.

Totul a plecat de la interviul acordat după un meci, pe 2 septembrie, de un jucător al lui Kaiserslautern, Jan Lohmannsroben, interviu devenit rapid viral. "Dacă ăsta e arbitru, să se ducă să numere fulgii de porumb", a spus atunci ''la cald'' fotbalistul.

După acest interviu, DFB a deschis o anchetă împotriva jucătorului, care riscă să fie sancţionat. Ca să-l apere pe Lohmannsroben, fanii acestuia au decis să-l ia în serios şi au livrat 1.000 de pachete de fulgi de porumb la sediul DFB de la Frankfurt, a anunţat joi ziarul Bild, care precizează că încă 3.000 de pachete sunt pe drum. Cauza jucătorului a fost îmbrăţişată şi de suporteri ai altor echipe, care au trimis propriile lor pachete.

Afla mai multe despre: germaniascandalprotestarbitrajkaiserslautern 

viewscnt
Articole similare