Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrează primul meci european după scandalul uriaş de la Real - Juventus! Michael Oliver vine la FCSB - Rapid Viena

Arbitrează primul meci european după scandalul uriaş de la Real - Juventus! Michael Oliver vine la FCSB - Rapid Viena

UEFA Europa League

Comentarii

Englezul Michael Oliver conduce FCSB - Rapid Viena, din manşa retur a play-off-ului de Europa League. Acesta va fi ajutat de Stuart Burt şi Simon Bennett. Rezervă va fi Stuart Attwell.

Oliver primeşte şansa reabilitării din partea UEFA la câteva luni distanţă după ce o decizie a lui a declanşat cel mai mare scandal al sezonului trecut în cupele europene. La returul Real Madrid - Juventus, din "sferturile" Champions League, italienii au răsturnat scorul din tur, au condus 3-0, dar în minutul 90, Oliver a acordat un penalty controversat. Italienii au protestat vehement, Buffon chiar l-a înjurat şi l-a bruscat pe "central", care i-a arătat cartonaşul roşu şi l-a eliminat.
 
La acel meci din aprilie, de pe Santiago Bernabeu, observator de arbitri a fost românul Alexandru Deaconu, vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. În raportul pe care l-a făcut şi pe care l-a trimis la UEFA, Deaconu i-a dat credit lui Michael Oliver pentru acel moment în care a dictat penalty în favoarea lui Real Madrid.

Afla mai multe despre: michael oliverfcsbeuropa leaguerapid viena 

viewscnt
Articole similare