Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitri croaţi la meciul CSM Bucureşti - Gyor din semifinalele Ligii Campionilor

Arbitri croaţi la meciul CSM Bucureşti - Gyor din semifinalele Ligii Campionilor

Handbal

Comentarii

Partida pe care echipa de handbal feminin CSM Bucureşti o va disputa cu formaţia maghiară Gyori Audi ETO KC, deţinătoarea trofeului, în semifinalele Ligii Campionilor, la 12 mai (ora 16,15), în cadrul turneului Final4 găzduit de arena Papp Laszlo din Budapesta, va fi condus de doi arbitri croaţi, Dalibor Jurinovic şi Marko Mrvica.

Conform site-ului oficial al Federaţiei Europene de Handbal (EHF), observatori la această partidă vor fi Jutta Ehrmann-Wolf (Germania) şi Anja Freser (Slovenia).

La cealaltă semifinală a Champions League, Rostov pe Don - Vardar Skopje, programată tot în 12 mai (ora 19,00) a fost delegată o brigadă din România compusă din Diana-Carmen Florescu şi Anamaria Stoia, iar observatori vor fi Carmen Manchado Lopez (Spania) şi Janka Stasova (Slovacia).

Finala ediţiei 2017-2018 a Ligii Campionilor va fi arbitrată de surorile Charlotte şi Julie Bonaventura, din Franţa, în timp ce la meciul pentru locurile 3-4 a fost delegată o brigadă din Muntenegru formată din Jelena Mitrovic şi Andjelina Kazanegra.



Turneul Final4 al Ligii Campionilor, ediţia 2017-2018, se va desfăşura în perioada 12-13 mai la Arena Papp Laszlo din Budapesta. Aceasta este cincea ediţie a turneului Final4 găzduită de capitala Ungariei. CSM Bucureşti a câştigat competiţia în 2016, iar anul trecut a ocupat locul al treilea.

Afla mai multe despre: csm bucurestihandbalfinal fourgyormarko mrvicadalibor jurinovic 

viewscnt
Articole similare