Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitri din România, la meciuri din Europa! Radu Petrescu, la centru în meciul lui Ianis Hagi. Unde se duc Horaţiu Feşnic şi Iuliana Demetrescu

Arbitri din România, la meciuri din Europa! Radu Petrescu, la centru în meciul lui Ianis Hagi. Unde se duc Horaţiu Feşnic şi Iuliana Demetrescu
Comentarii

Trei brigăzi româneşti vor conduce joi, 9 decembrie, meciuri din competiţiile de club europene, Europa League, Conference League şi Women’s Champions League, informează frf.ro.

Delegări în cupele europene: Radu Petrescu, la centru în meciul lui Ianis Hagi

Radu Petrescu va fi la centru în meciul pe care echipa lui Ianis Hagi, Rangers FC, o va juca în deplasare contra lui Olympique Lyon, în grupa A din Europa League. Radu Petrescu îi va avea alături pe asistenţii Radu Ghinguleac şi Mihai Marica, în timp ce Marcel Bîrsan va fi al patrulea oficial.

Lyon şi Rangers ocupă primele două poziţii în Grupa A şi sunt deja calificate în şaisprezecimile competiţiei.

În Conference League, Horaţiu Feşnic va fi central în meciul pe care englezii de la Tottenham îl dispută la Londra contra francezilor de la Rennes, lideri în Grupa G. Valentin Avram şi Alexandru Cerei vor fi arbitri asistenţi, iar Marian Barbu arbitru de rezervă. Aflată pe locul secund, la egalitate de puncte cu Vitesse, Tottenham are asigurată deja prezenţa în play-off-ul pentru calificarea în şaisprezecimile competiţiei.

În Liga Campionilor la fotbal feminin, Iuliana Demetrescu va conduce meciul pe care Bayern München îl joacă în Suedia contra lui BK Häcken. Ea le va avea alături pe arbitrele asistente Petruţa Iugulescu şi Mihaela Ţepuşă, iar Cristina Trandafir va fi al patrulea oficial. În Grupa D, Bayern luptă cu Lyon pentru prima prima poziţie – francezii au un avans de două puncte înaintea rundei, în grupa din care mai face parte Benfica.

Afla mai multe despre: arbitri romania 

viewscnt
Articole similare