Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrii i-au ”furat” golul lui Marko Dugandzic. ”Dimitrov e în raport? Nu pot să cred! Să facă o contestaţie” | EXCLUSIV

Arbitrii i-au ”furat” golul lui Marko Dugandzic. ”Dimitrov e în raport? Nu pot să cred! Să facă o contestaţie” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Rapidul a obţinut o victorie importantă, duminică seară, pe terenul celor de la Universitatea Cluj, scor 3-0 (1-0), într-o partidă din etapa a 2-a a Superligii.

Primul gol al partidei a fost marcat în minutul 45 al jocului, însă marcatorul trecut de Iulian Călin pe raport este unul surprinzător.

  • Celelate două goluri au fost fost - un augol al lui Bogdan Vătăjelu (min. 62) şi reuşita lui Jayson Papeau (min. 72).

”Dugandzic să facă contestaţie ca la BAC”

Marko Dugandzic a prins un şut din afara careului mare, însă mingea l-a lovit în spate pe fundaşul dreapta al ”studenţilor” Radoslav Dimitrov şi s-a oprit în poarta lui Andrei Gorcea.

Chiar dacă mingea părea că s-ar îndrepta către poartă, centralul Iulian Călin a considerat că bulgarul Dimitrov a schimbat decisiv traiectoria şutului, aşa că l-a trecut pe acesta ca fiind marcator, în raportul de joc.

VIDEO: Golul ”marcat” de către Marko Dugandzic

Drept dovadă, pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal, primul marcator al partidei Universitatea Cluj - Rapid este Radoslav Dimitrov - autogol.

Prezent în studiurile Orange Sport, lui Mihai Stoica nu i-a venit să creadă că Marko Dugandzic a fost ”deposedat” de această reuşit şi i-a recomandat, mai în glumă, mai în serios, să facă contestaţie.

Dimitrov apare în raportul arbitrului? Nu pot să cred. I s-a luat golul. Poate să facă precum la Bacalaureat, contestaţie. Mi se pare mingea se duce spre poartă.

Hai, mă, că se duce spre poartă. Deci, autogol Dimitrov, autogol Vătăjelu şi al treilea...”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: marko dugandzicu cluj-rapidiulian calin 

viewscnt
Articole similare