Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitru de top la CFR Cluj - U Craiova. Haţegan va conduce derby-ul. Campioana are motive de îngrijorare după ultimele meciuri

Arbitru de top la CFR Cluj - U Craiova. Haţegan va conduce derby-ul. Campioana are motive de îngrijorare după ultimele meciuri

Superliga

Comentarii

Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru partida CFR Cluj - Universitatea Craiova, care se va disputa, sâmbătă, de la ora 20:30, în etapa a treia a play-off-ului Ligii I, în direct la Telekom Sport 1.

CFR Cluj are motive de îngrijorare cu Ovidiu Haţegan la centru

Haţegan va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Sebastian Eugen Gheorghe. Arbitru de rezervă va fi Florin Mihai Marcu, iar observator Corneliu Fecioru.

Este a doua partidă consecutivă dintre cele două echipe în care Ovidiu Haţegan se va afla la centru. 

Din analiza ultimelor două partide conduse de Haţegan, în meciurile directe dintre cele două echipe, acesta a comis cinci greşeli grave de arbitraj. Ceea ce este interesant este faptul că toate cele cinci greseli au fost comise împotriva feroviarilor.

"În continuare sunt greşeli de arbitraj împotriva noastră şi, cu tot respectul pentru Ovidiu Haţegan, care este cel mai bun arbitru român la ora actuală, e normal că avem aşteptări mari când există faze clare. Vorbesc despre situaţia penalty-ului la Camora, acel cartonaş roşu, golul anulat, care nu e din vina lui. Sunt greşeli împotriva CFR-ului şi aţi văzut că toată lumea strigă <<CFR e cu arbitrii>>, dar de fapt noi suntem echipa cea mai dezavantajată în ultimele două etape. Şi la partida cu Dinamo am avut două penalty-uri, şi la această partidă a fost un penalty clar, pe care nu l-am primit", a declarat oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, după meciul cu U Craiova, din urmă cu două săptămâni. 

În play-out va avea loc sâmbătă meciul Astra Giurgiu – FC Argeş, de la ora 17.30, arbitrat de o brigadă formată din Andrei Antonie (central), Imre-Laszlo Bucsi, Adrian Vornicu (asistenţi) şi Horia Gabriel Mladinovici (rezervă). Observator va fi Liviu Ciubotariu.

Afla mai multe despre: hetagen 

viewscnt
Articole similare