Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Arbitrul a ucis meciul” Jucătorii lui FC Botoşani au răbufnit după înfrângerea cu FCSB: „Nu este normal”

„Arbitrul a ucis meciul” Jucătorii lui FC Botoşani au răbufnit după înfrângerea cu FCSB: „Nu este normal”

Superliga

Comentarii

FCSB s-a impus în deplasarea de la Botoşani, scor 3-1, şi revine la două puncte de liderul CFR Cluj.

Jucătorii lui FC Botoşani reclamă arbitrajul din această seară. Ongenda şi Roman sunt nemulţumiţi de penalty-urile acordate, prea uşor, în opinia lor, pentru FCSB. 

„Am un singur lucru de spus: arbitrul a ucis meciul. Nu cred că este normal să decizi astfel un asemenea meci. Nu pot să înţeleg, în mod normal arbitrul ar trebui să fie echidistant, nu ce s-a întâmplat în seara aceasta”, a răbufnit Ongenda după meciul din Moldova. 

„A fost penalty dar la mine, nu ştiu cum a văzut arbitrul simulare, era la doi metri, mi-a mai dat şi galben pentru simulare. E incredibil ce se întâmplă. Dar una peste alta cred că au meritat victoria, trebuie să recunoaştem. Au jucat ceea ce trebuia, au jucat mai bine şi asta este. Ce să mai discutăm? Dacă la mine din doi metri a văzut simulare.. E clar că arbitrul în seara aceasta nu a fost de partea noastră. Adică echilibrat să fie..”, a răbufnit şi Mihai Roman la finalul partidei.

Întrebat cine va lua titlul în Liga I în acest sezon, Roman a mărturisit: „După aspectul jocului cred că FCSB. Dar vom vedea. Cei de la CFR sunt mai pragmatici şi nu se ştie niciodată”. 

  • 9 victoriişi o remiză are FCSB în cele 10 deplasări de la Botoşani

În celălalt meci de play-off al zilei, CFR Cluj a învins-o astăzi pe Academica Clinceni, scor 1-0.

Afla mai multe despre: fc botosaniongendamihai roman 

viewscnt
Articole similare