Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Arbitrul a vrut să dea drumul meciului în trei stâlpi, dar a mai picat unul" Marius Onofraş se teme că partida nu se va relua: "În doi stâlpi nu se poate. Încercăm să remediem"

"Arbitrul a vrut să dea drumul meciului în trei stâlpi, dar a mai picat unul" Marius Onofraş se teme că partida nu se va relua: "În doi stâlpi nu se poate. Încercăm să remediem"

CSM Poli Iași

Comentarii

Partida dintre Poli Iaşi şi Viitorul e în pericol să nu se joace! Nocturna din Copou a picat, iar generatorul de rezervă nu funcţionează.

"Încercăm să remediem situaţia" a explicat Marius Onofraş, oficialul formaţiei gazdă. Nocturna din Copou a picat înainte de startul jocului iar generatorul de rezervă nu funcţionează. Marius Onofraş a incercat să clarifice lucrurile şi a mărturisit că speră la remedierea situaţiei.

Partida trebuia să înceapă la ora 18:00, iar gazdele au la dispoziţie o oră pentru a-l convinge pe observator că meciul poate fi început: "Domnul Mladenovic (n.r. - centralul meciului) a hotărât să dea drumul meciului în trei stâlpi, dar a picat unul şi am rămas în doi. Erau funcţionali trei stâlpi, era totul ok. S-a întâmplat ceva, încercăm să remediem, să nu avem probleme pe parcursul jocului. E un scurt în stâlp, aşa cum mi s-a spus şi mie. Incearcă să remedieze domnii care se ocupă cu aşa ceva. Ar fi păcat să avem vreo surpriză. Da, e posibil orice. Ar fi păcat. Suntem în 2020, sperăm să nu mai avem parte de aşa ceva. La momentul ăsta, în doi stâlpi, nu se poate. Când aveam trei stâlpăi, după ce şi-a dat acceptul de a începe partida, a picat şi al treilea stâlp. Dacă se remediazaă până într-o oră, încercăm să ne încadrăm în 60 de minute" a explicat Onofraş, team manager la Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: marius onofraş 

viewscnt
Articole similare