Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrul derby-ului Liverpool - Manchester United a fluierat finalul primei reprize chiar în momentul în care Mane a scăpat singur cu De Gea

Arbitrul derby-ului Liverpool - Manchester United a fluierat finalul primei reprize chiar în momentul în care Mane a scăpat singur cu De Gea

Fotbal

Comentarii

Mane a plecat din poziţie regulamentară din spatele fundaşilor celor de la United, Lindeof şi Wan-Bissaka, şi îl mai avea doar pe portarul De Gea în faţă când Tierney a fluierat spre surprinderea tuturor finalul primei reprize.

Paul Tierney a luat o decizie ciudată pe final de primă parte. Repriza a fost prelungită cu un minut însă arbitrul a fluierat cu 6 secunde înainte de a se încheia acel minut de prelungire. Nu ar fi fost chiar o problemă dacă această decizie nu anula şansa lui Sadio Mane de a scăpa singur cu portarul.

Mane a plecat din poziţie regulamentară din spatele fundaşilor de la United, Lindeof şi Wan-Bissaka, şi îl mai avea doar pe portarul De Gea în faţă când Tierney a fluierat, spre surprinderea tuturor, finalul primei reprize. Pe imagini se vede cum mijlocaşul gazdelor, Thiago, îşi pune mâinile la faţă şi nu îi vine să creadă că arbitrul a fluierat finalul chiar în acel moment.

Partida s-a încheiat până la urmă 0-0 iar United îşi păstrează distanţa de 3 puncte faţă de Liverpool. Formaţia antrenată de Jurgen Klopp cade pe locul 3 după ce a fost depăşită în clasament de Leicester. Fosta campioană Premier League din urmă cu 5 ani s-a apropiat la numai 2 puncte de liderul United.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare