Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arda Turan, deturnat din drumul către Galatasaray! Ofertă exotică pentru turcul promovat de Hagi în fotbalul mare

Arda Turan, deturnat din drumul către Galatasaray! Ofertă exotică pentru turcul promovat de Hagi în fotbalul mare

Campionate

Comentarii

Viitorul lui Arda Turan (32 de ani) e incert, după ce a rupt contractul cu Başakşehir, echipa din Turcia unde l-a împrumutat FC Barcelona. Turcul, promovat de Gică Hagi la echipa mare a Galatei, a fost anunţat de catalani, unde urma să se întoarcă, să-şi găsească o nouă echipă, iar o posibilă destinaţie ar fi Inter Miami, echipa lui David Beckham care s-a înscris în viitorul sezon din MLS.

Presa din Turcia scrie că fotbalistul turc e pe drumul spre Galatasaray. Turan mai are contract cu FC Barcelona până în vara lui 2020, iar Galata pare cea mai la îndemână variantă pentru acesta, însă poate alege o destinaţie exotică. Arda Turan poate ajunge la Inter Miami, scrie Sport, echipa nou înfiinţată de David Beckham care va lua startul în noul sezon din Major League Soccer.

Arda Turan a jucat doar 297 de minute în 12 meciuri la Başakşehir în toate competiţiile acestui sezon. Luis Suarez sau Gareth Bale sunt alte nume mari din fotbalul mondial despre care s-a scris că ar putea ajunge la Inter Miami.

Arda Turan şi-a făcut junioratul la Altintepsi Makelspor şi Galatasaray, apoi a mai jucat la Manisaspor, Atletico Madrid, FC Barcelona şi Başakşehir. În prezent, Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de doar 800.000 de euro în acest moment lui Arda Turan, care în vremurile sale de glorie a atins cea mai înaltă valoare de piaţă, de 35 de milioane de euro (în ianuarie 2015).

Afla mai multe despre: arda turaninter miamitransfer 

viewscnt
Articole similare