Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arde Capitala! FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă. EXCLUSIV Adi Mihalcea: ”Dinamo e favorită!” Amintiri din marile derby-uri

Arde Capitala! FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă. EXCLUSIV Adi Mihalcea: ”Dinamo e favorită!” Amintiri din marile derby-uri
Comentarii

Adrian Mihalcea şi-a amintit de derby-urile de altă dată şi a povestit pentru Telekom Sport care au fost cele mai tari dueluri cu fundaşii adverşi.

Mihalcea crede că pandemia de coronavirus afectează spectacolul pe care îl aşteaptă toţi fanii în FCSB - Dinamo:

”Din păcate, este o perioadă în care ambele echipe au probleme. Dacă cei de la FCSB au probleme cu coronavirusul şi au foarte mulţi jucători indisponibili, Dinamo trece printr-o perioadă de reconstucţie. Mi-ar fi plăcut să văd meciul acesta peste şapte, opt etape, când ambele echipe ar fi fost 100% apte şi ar fi fost un meci spectacol” a mărturisit Adrian Mihalcea, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Mihalcea a pregătit-o pe Dinamo înainte de venirea lui Cosmin Contra, dar recunoaşte că lucrurile s-au îmbunătăţit vizibil după venirea fostului selecţioner: ”Am trecut în scurta mea perioadă de antrenor la Dinamo printr-o astfel de situaţie şi e destul de delicată. În condiţiile actuale, Dinamo este favorită. Lăsând la o parte ultimul meci, de când a venit Cosmin lucrurile s-au schimbat în bine. Mi-a plăcut şi echipa. Se vede că au nevoie de timp pentru a-şi pune la punct automatismele. Sunt jucători nou veniţi şi aproape toţi în ultima perioadă. Nu ştiu cât de bine stau la pregătirea fizică, dar calitate au.” a mai spus fostul atacant din Ştefan cel Mare.

Din păcate, derby-ul dintre FCSB şi Dinamo nu va fi unul deschis fanilor. Partida se va desfăşura cu porţile închise: ”E păcat, toată lumea sportului o spune şi eu sunt la unison cu ea. Avem nevoie de fani în tribună şi am văzut în alte campionate că au început să revină şi se simte altfel fotbalul. Va fi straniu. Miza va fi mult mai mică dacă cele două galerii nu au duelul lor.” a spus Mihalcea.

Amintiri din derby-urile de altă dată

Adi Mihalcea a rămas în inima fanilor lui Dinamo după o victorie cu 3-2 în Ştefan cel Mare, când Mihalcea a sărbătorit pe gard marcarea golului: ”Practic, a fost cel mai important. Am reuşit să câştigăm campionatul după o perioadă lungă de timp, am şi reuşit să câştigăm în faţa Stelei după o lungă perioadă de timp şi pentru mine a fost la puterea a treia, reuşind să înscriu golul victoriei.  Sunt timpuri nostalgice. Trec anii şi rămânem doar cu amintirile. Era o atmosferă frumoasă, erau şi de o parte şi de alta jucători de calitate, erau fani în tribune, erau derbyuri încinse” şi-a amintit Adrian Mihalcea.

El şi-a amintit pentru Telekom Sport şi de duelurile de foc cu fundaşii rivali: ”Ţin minte duelurile cu Adrian Matei, era un fundaş cu experienţă la vremea aceea, eu un puştan şi a reuşit în multe momente să mă scoată din joc.  Erau Miu, Baciu. Noi reuşeam şi aveam o relaţie foarte bună la echipa naţională, că era aia de tineret sau era aia mare, dar acelemeciuri erau, într-adevăr, cu scântei. Dar dacă ne referim la acel meci, de 3-2, ţin minte că Miu a făcut două faulturi şi a luat un cartonaş roşu, simplificându-ne aşa, un pic, această luptă” a mai precizat Adrian Mihalcea, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

FCSB - Dinamo se vede sâmbătă, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: fcsbdinamoadrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare