Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are 16 ani, a dat două goluri şi două pase de gol într-un singur meci la seniori şi acum Real Madrid şi Barcelona se luptă pentru semnătura sa!

Are 16 ani, a dat două goluri şi două pase de gol într-un singur meci la seniori şi acum Real Madrid şi Barcelona se luptă pentru semnătura sa!

Real Madrid

Comentarii

Rayan Cherki (16 ani), "wonderkid-ul" lui Olympique Lyon, e monitorizat atent de Barcelona şi Real Madrid. Francezul cu origini algeriene a fost crescut în academia clubului din Lyon şi în acest sezon a debutat la echipa mare.

Puştiul lui Lyon a impresionat în acest sezon în Cupa Franţei, unde a marcat trei goluri şi a dat două pase de gol, în ciuda vârstei fragede. Cherki s-a făcut remarcat în meciul FC Nantes - OL 3-4, partidă în care a reuşit o dublă şi a dat două pase de gol. FC Barcelona şi Real Madrid i-au luat urma lui Rayan Cherki şi îl monitorizează atent pe acesta, scrie Calciomercato, citat şi de Mundo Deportivo.

Totuşi, se pare că granzii in Spania au concurenţă serioasă. Juventu îl monitorizează atent pe Rayan Cherki.

Barcelona l-a transferat deja pe Francisco Trincao (20 de ani), care va sosi din vară de la Braga, în timp ce Real Madrid îi aşteaptă în vară pe puştii Takefusa Kubo (împrumutat la Mallorca) şi Martin Odegaard (împrumutat la Sociedad).



Rayan Cherki a jucat 16 meciuri în acest sezon la Olympique Lyon, dintre care doar 139 de minute în şase meciuri la echipa mare, timp în care a marcat de opt ori şi a pasat decisiv de trei ori. Deşi are doar 16 ani, Cherki e cotat la 20 de milioane de euro, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: rayan cherkireal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare