Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Are 17 ani şi lumea la picioare!" Anisimova a reuşit surpriza anului la Roland Garros! Reacţiile presei internaţionale după eliminarea Simonei Halep

"Are 17 ani şi lumea la picioare!" Anisimova a reuşit surpriza anului la Roland Garros! Reacţiile presei internaţionale după eliminarea Simonei Halepgalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep a părăsit turneul de la Roland Garros în faza sferturilor, după ce a fost învinsă de noua senzaţie a tenisiului mondial, americanca Amanda Anisimova, în vârstă de doar 17 ani.

Adolescenta cu origini ruseşti a învins-o pe Halep în două seturi, după doar o oră şi 10 minute de joc (6-2, 6-4), iar acum se pregăteşte de prima semifinală de Mare Şlem a carierei, după ce n-a pierdut niciun set la Roland Garros 2019.

"17 ani şi cu lumea la picioare!", au titrat jurnaliştii BBC, la scurt timp după încheierea meciului.

"A reuşit! Tânăra de 17 ani îşi scapă racheta pe pământ după ce realizează că a eliminat campioana en-titre! Dacă va juca tot aşa, nu e niciun motiv să nu reuşească să-i urmeze Simonei ca regină la Roland Garros!", au mai scris englezii în comentariul live al meciului.

"Amanda Anisimova o şochează pe Simona Halep, 6-2, 6-4, pentru a câştiga meciul din sferturile Roland Garros", The Guardian.

Născută în 2001, Anisimova a devenit astfel cea mai tânără semifinalistă la Roland Garros din 1990 până în prezent. Atunci, Jennifer Capriati ajungea în aceeaşi fază a competiţiei.

"Anisimova o împietreşte pe Halep, campioana en-titre la Roland Garros, pentur a ajunge în semifnale!", au notat cei de la WTA, amintind de performanţa incredibilă a tinerei de 17 ani care a ajuns în semifinale fără să cedeze măcar un set în tururile precedente.

Afla mai multe despre: anisimovahalep 

viewscnt
Articole similare