Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are 26 de goluri în acest sezon şi va juca alături de Ianis Hagi. Rangers dă o super lovitură!

Are 26 de goluri în acest sezon şi va juca alături de Ianis Hagi. Rangers dă o super lovitură!
Comentarii

Conform presei din Anglia, Rangers este foarte aproape să realizeze transferul lui Ivan Toney.

Al doilea transfer important al verii pentru Rangers este pe cale să se parafeze. Englezii scriu că Ivan Toney a ajuns la un acord cu oficialii echipei din Glasgow şi va juca, pentru început, sub formă de împrumut pe Ibrox Park.

Rangers s-ar fi înţeles pentru transferul lui Ivan Toney, atacant vânat şi de Celtic, Fulham sau Leeds

Toney a marcat 26 de goluri în League One pentru Peterborough şi nu mai puţin de 49 de goluri în ultimele două sezoane în liga a treia engleză pentru această formaţie.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a crescut la Northampton şi a mai jucat în cariera sa pentru Newcastle United, Barnsley, Shrewsbury, Wigan Athletic şi Peterbourough. 5 milioane de euro va plăti Rangers pentru un împrumut pe un sezon, urmând ca transferul definitiv să-i coste pe scoţieni 15 milioane de euro.

Este o mutare importantă pentru gigantul din Scoţia în condiţiile în care Toney avea oferte de la Leeds United şi Fulham, formaţii care au şanse reale să promoveze la finalul sezonului în Premier League din Championship.

De asemenea, presa din Scoţia a scris că şi marea rivală, Celtic Glasgow s-a arătat interesată de serviciile fotbalistului englez.

Rangers l-a transferat în această vară pe Ianis Hagi pentru 5 milioane d euro şi a obţinut semnătura lui Calvin Bassey, un internaţional cu origini nigeriene, în vârstă de 20 de ani, care evolua la Leicester U23. Gruparea pregătită de Steven Gerrard a renunţat deja la serviciile a şase jucători: Jon Flanagan, Jason Holt, Andy Halliday, Jak Alnwick, Wes Foderingham şi Jordan Rossiter. Toţi au fost puşi pe liber. Veteranul Jermain Defoe va mai rămâne un sezon pe Ibrox Park, scrie presa scoţiană.

Afla mai multe despre: rangersivan toneyianis hagi 

viewscnt
Articole similare