Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are 38 de ani şi se întoarce acasă. Fanii lui Flamengo sunt în delir

Are 38 de ani şi se întoarce acasă. Fanii lui Flamengo sunt în delir
Comentarii

Clubul de fotbal Flamengo a anunţat revenirea în rândurile sale a portarului brazilian Julio Cesar, care, la vârsta de 38 de ani, va evolua la echipa din Rio de Janeiro doar trei luni şi înainte de a-şi încheia prodigioasa carieră, care l-a purtat la cluburi europene precum Inter Milano sau Benfica Lisabona

"Portarul Julio Cesar se întoarce la Flamengo", a anunţat într-un comunicat clubul carioca, care a exclus în acelaşi timp posibilitatea ca jucătorul să-şi prelungească contractul, urmând să-i plătească "un salariu simbolic" până la finalul sezonului, când cariera sa de jucător profesionist se va încheia.

"Am avut o carieră reuşită, cu multe titluri şi îmi voi încheia activitatea într-o manieră strălucită. Dacă astăzi ştiu cine sunt acest lucru se datorează clubului Flamengo, care face parte din formarea mea ca om", a afirmat Julio Cesar într-o conferinţă de presă.

Julio Cesar a ajuns la cel mai popular club din Brazilia pe când avea 12 ani, iar şase ani mai târziu, în 1997, a disputat primul său meci la profesionişti cu Botafogo. El a purtat tricoul lui Flamengo de 284 de ori, iar în 2005 s-a transferat la Inter Milano, cu care a câştigat Liga Campionilor şi Campionatul Mondial al cluburilor în 2010.

El a mai jucat pentru Queens Park Rangers, Toronto FC şi Benfica Lisabona, cu care a câştigat trei titluri de campion, o Cupă şi Cupa Ligii în Portugalia.

La selecţionata Braziliei, veteranul portar a fost convocat pentru prima oară în 2002, dar a debutat în 2004, când a câştigat Copa America. El a mai câştigat două Cupe ale Confederaţiilor (2009 şi 2013) şi a evoluat la CM din 2006 (Germania) şi 2010 (Africa de Sud).

Afla mai multe despre: julio cesarflamengoportar brazilianse intoarceinter milanobenfica lisabona 

viewscnt
Articole similare