Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are 7 înfrângeri consecutive cu FC Voluntari, însă nu-i este afectată reputaţia. "Cristiano Bergodi este cel mai bun antrenor din ţară"

Are 7 înfrângeri consecutive cu FC Voluntari, însă nu-i este afectată reputaţia. "Cristiano Bergodi este cel mai bun antrenor din ţară"

Fotbal

Comentarii

FC Voluntari este ultima în clasament, cu doar 5 puncte obţinute în primele 12 etape a Ligii l. Mai mult de atât, FC Voluntari a înregistrat 7 înfrângeri la rând şi pare condamnată să lupte pentru salvarea de la retrogradare în acest sezon.

Chiar dacă are o serie lungă de înfrângeri, antrenorul italian al formaţiei ilfovene, Cristiano Bergodi, primeşte tot creditul din partea conducătorilor şi a jucătorilor. După ce Cosmin Cernat a declarat că nu e cazul să se gândească cineva la vreo demitere sau o demisie, atacantul celor de la Voluntari, Cătălin Ţîră îl consideră a fi un antrenor foarte bun.

"Cristiano Bergodi este cel mai bun antrenor din Liga I după părerea mea. A demonstrat-o la echipele unde a fost şi anul trecut aici, când ne-a salvat. Sper să ne revenim şi să continuăm aşa", a declarat Ţîră, după înfrângerea cu Chindia Târgovişte, scor 0-1.

Cristiano Bergodi (54 de ani) se ocupă de formaţia din Voluntari din luna noiembrie 2018, fiind unul dintre cei mai longevivi antrenori din campionatul românesc. În cariera sa de antrenor, italianul a mai antrenat FC Naţional, CFR Cluj, Rapid Bucureşti x2, Poli Iaşi, FCSB, Modena x2, Pescara şi ASA Târgu Mureş.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare