Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Are 80 de ani şi n-a muncit o zi în viaţa lui. E foarte inteligent". Declaraţii amuzante făcute de Ţiriac despre Ilie Năstase

"Are 80 de ani şi n-a muncit o zi în viaţa lui. E foarte inteligent". Declaraţii amuzante făcute de Ţiriac despre Ilie Năstase

Tenis

Comentarii

Ion Ţiriac şi-a prezentat noua achiziţie din colecţia sa impresionantă de maşini, iar la eveniment a profitat de moment şi a glumit pe seama bunului său prieten, Ilie Năstase.

Ion Ţiriac şi-a completat colecţia de maşini cu o "bijuterie" care atinge viteza de 100 km/h în doar trei secunde (VIDEO&DETALII AICI). Omul de afaceri a glumit şi pe seama lui Ilie Năstase, care i-a făcut o surpriză nevestei sale şi i-a cumpărat o maşină de 250 de mii de euro.

"Eu nu am fost suficient de inteligent să le iau ca investiţii. Dacă eu începeam de acum 30 de ani să cumpăr maşini, azi eram avut al dracului, nu aşa. Tot ce vedeţi aici, acum 30-40 de ani costau 10% din cât costă acum.

Ilie Năstase am înţeles că şi-a luat o maşină de 250 de mii de euro. Ştie cât e un kg de lapte sau o franzelă? A fost la serviciu în ultimii 70 de ani? Foarte inteligent, ca de obicei, Ilie.

E probabil cel mai inteligent om pe care l-am văzut în viaţa mea. Are vreo 80-85 ani şi nu a lucrat în viaţa lui o zi şi îşi mai cumpără şi maşină de 250 de mii de euro. Să o curteze cu plăcere. Mă întreb oare ce îi cumpără viitoarei neveste? Avioanele s-au ieftinit acum" , a glumit Ion Ţiriac.

Afla mai multe despre: tiriacnastase 

viewscnt
Articole similare