Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Are calităţi excepţionale, dar trebuie să-şi corecteze nişte porniri!". Fotbalistul de la FCSB indicat de Mihai Stoica | EXCLUSIV

"Are calităţi excepţionale, dar trebuie să-şi corecteze nişte porniri!". Fotbalistul de la FCSB indicat de Mihai Stoica | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre prestaţia lui Siyabonga Ngezana (26 de ani) din meciul FCSB - FC Voluntari 0-0. Preşedintele Consiliului de Administraţie al "roş-albaştrilor" i-a transmis un mesaj fundaşului central.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Siyabonga Ngezana pentru "calităţile excepţionale" pe care a demonstrat că le are, însă i-a transmis în direct la Orange Sport că trebuie să-şi corecteze nişte porniri, apoi a spus concret despre ce anume este vorba.

Mihai Stoica, mesaj pentru Ngezana: "Calităţi excepţionale, dar trebuie să-şi corecteze nişte porniri!"

De la transferul de la Kaizer Chiefs, în schimbul a 600.000 de euro, Siyabonga Ngezana a reuşit să devină titular la FCSB, deşi a avut de aşteptat mai multe săptămâni până să intre în angrenajul echipei. Ultimele prestaţii l-au convins pe Mihai Stoica că Ngezana are "calităţi excepţionale".

Totuşi, Stoica a transmis faptul că fundaşul central din Africa de Sud "trebuie să-şi corecteze nişte porniri". Apoi, oficialul FCSB a explicat exact despre ce este vorba.

"Ngezana până acum a demonstrat că are calităţi excepţionale. Şi el trebuie să-şi corecteze nişte porniri, să fie mai sigur cu mingea la picior, să nu încerce pase filtrante cu călcâiul, că riscul e mare. Este extrem de rapid şi are calităţi fizice remarcabile, şi tehnice", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Siyabonga Ngezana a jucat 8 meciuri (643 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Siyabonga Ngezana în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb mihai stoicamihai stoica ngezanasiyabonga ngezana fcsbfcsb 

viewscnt
Articole similare