Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Are ceva de ascuns dacă nu face asta!". Mihai Stoica, "rugăminte fierbinte", în direct, pentru Kyros Vassaras după arbitrajul controversat din UTA - FCSB 2-1 | EXCLUSIV

"Are ceva de ascuns dacă nu face asta!". Mihai Stoica, "rugăminte fierbinte", în direct, pentru Kyros Vassaras după arbitrajul controversat din UTA - FCSB 2-1 | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (58 de ani) a vorbit despre arbitrajul de care a avut parte FCSB în confruntarea cu UTA Arad, 1-2 în deplasare, şi a transmis o rugăminte pentru preşedintele CCA, Kyros Vassras, căruia i-a cerut public un lucru.

FCSB s-a plâns pe bună dreptate de arbitrajul lui George Găman, care a dictat un penalty controversat în favoarea arădenilor la scorul de 1-0 pentru FCSB. A fost începutul dezastrului pentru "roş-albaştri", care au pierdut în cele din urmă partida.

"Rugăminte fierbinte" a lui Mihai Stoica pentru Kyros Vassaras, preşedintele CCA

Au existat insinuări şi acuzaţii că Istvan Kovacs a avut influenţă asupra fratelui său, Szablocs Kovacs, care s-a aflat în cabina VAR la meciul UTA - FCSB 2-1. Gigi Becali a spus că Szabolcs Kovacs l-a chemat pe George Găman la VAR după presiuni exercitate de fratele său mai mare.

Mihai Stoica a transmis public, în direct la Orange Sport, "o rugăminte fierbinte" către Kyros Vassaras, preşedintele CCA. MM vrea să fie făcută publică discuţia purtată de Szabolcs Kovacs cu George Găman în momentul în care oficialul din cabina VAR i-a transmis centralului partidei de la Arad să meargă să consulte video-arbitrajul.

"Îi adresez o rugăminte fierbinte domnului Vassaras. Vreau transparenţă. Vreau acum! Să ne explice că asta e convorbirea dintre Kovacs şi Găman. Uite, domnule, nu am nimic de ascuns. Dacă n-o dă, înseamnîă că are ceva de ascuns, înseamnă că e ceva putred", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

UTA - FCSB 2-1, meci cu scandal

FCSB a început perfect deplasarea de la Arad, cu UTA, cu gol marcat în minutul 4 de către Florinel Coman. După ocazii ratate de Compagno şi Olaru, FCSB s-a prăbuşit la o fază la care George Găman a dictat un penalty controversat după un presupus henţ la Pantea în careu, transformat de Fabry.

Totul s-a rupt pentru "roş-albaştri" au rămas în 10 oameni, Pantea fiind eliminat pentru al doilea cartonaş galben. Nervii au cedat pentru FCSB şi Florinel Coman a fost şi el trimit la cabine devreme de George Găman, după ce i-a aplicat un cot în ceafă unui fundaş advers, în urma unui duel pierdut pentru minge.

Afla mai multe despre: mihai stoica fcsbmihai stoica rugaminte kyros vassarasmihai stoica vassaraskyros vassaras mihai stoica 

viewscnt
Articole similare