Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are încredere în Ianis Hagi: ”E diferit de Gică, dar are calităţi. Fotbalist foarte bun!” EXCLUSIV

 Are încredere în Ianis Hagi: ”E diferit de Gică, dar are calităţi. Fotbalist foarte bun!” EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi este văzut de Costel Gâlcă drept un fotbalist foarte bun, dar diferit de tatăl său, Gică Hagi, cu care Gâlcă a fost coechipier la echipa naţională.

Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, fostul mare internaţional român, actualmente antrenor, a vorbit despre Ianis Hagi, mijlocaşul în vârstă de 22 de ani de la Rangers:

”E diferit de Gică, are alte calităţi, e un jucator foarte bun, cu o pasă foarte bună, cu o tehnică foarte bună, dar e diferit de Gică” a mărturisit Costel Gâlcă, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Ianis Hagi a crescut la Academia Gheorghe Hagi şi a jucat la Viitorul Constanţa între 2014 şi 2016, şi apoi în sezonul 2018-2019. A mai trecut pe la Fiorentina şi Genk, iar din 2020 joacă la Rangers, unde în stagiunea trecută a fost unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei Scoţiei.

În total, pentru Rangers, Ianis Hagi a marcat de 8 ori în 46 de meciuri. În 2018 a debutat în naţionala mare a României, pentru care a marcat un gol contra Macedoniei de Nord. A fost prima reuşită în tricoul primei reprezentative. Anterior, Ianis Hagi a fost liderul generaţiei U21 a României care a făcut senzaţie la turneul final din Italia şi San Marino.

 

Afla mai multe despre: gâlcăianis hagi 

viewscnt
Articole similare