Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Are mai multă încredere, iar jocul lui e în creştere!” Olimpiu Moruţan ar putea rămâne la Galatasaray

„Are mai multă încredere, iar jocul lui e în creştere!” Olimpiu Moruţan ar putea rămâne la Galatasaray
Comentarii

Olimpiu Moruţan (24 de ani) l-a impresionat pe antrenorul celor de la Galatasaray în perioada de pregătire.

Olimpiu Moruţan ar putea rămâne la Galatasaray

Întors în Turcia după împrumutul la Pisa, Olimpiu Moruţan încearcă să-l impresioneze pe antrenorul Okan Buruk pentru a fi păstrat în lotul echipei pentru actualul sezon.

Luat în cantonamentul din Austria, mijlocaşul român a avut prestaţii solide, lucru observat atât de jurnaliştii turci, cât şi de managerul Okan.

În ultimul amical din Austria, Galatasaray a câştigat, scor 4-2, cu Csakvari, formaţia din liga secundă maghiară. Olimpiu Moruţan a ieşit în evidenţă şi a marcat întâiul său gol după revenirea în Turcia.

„Moruţan are un stagiu de pregătire excelent, sunt foarte mulţumit de prestaţiile lui. S-a conectat bine cu jocul nostru. Are mai multă încredere, iar jocul lui e în creştere”, a afirmat antrenorul Galatei la sfârşit, potrivit site-ului turc SporX.
 
Inclusiv jurnaliştii din Turcia au apreciat evoluţia românului: „Zaniolo a impresionat, dar şi Moruţan a fost foarte eficient”.

BREAKING | Ofertă pentru Dennis Man! O echipă cu pretenţii europene l-a pus în fruntea listei

Dennis Man (24 de ani) a revenit la antrenamentele celor de la Parma, însă în scurtă vreme ar putea părăsi echipa din Serie B.

Deşi s-a alăturat colegilor de la Parma la antrenament, internaţionalul român este dorit cu insistenţă de Fenerbahce. Clubul din Istanbul trebuie să ofere însă 6 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile lui Man.

Cerinţele celor de la Parma sunt clare, iar transferul are şanse mici să se realizeze dacă suma dorită nu va fi achitată.

„Viitorul jucătorului rămâne suspendat între Italia şi Turcia. Interesul celor de la Fenerbahce este deja ştiut, dar deocamdată, cluburile nu au ajuns la o înţelegere pentru un transfer”, anunţă Sport Parma.

Afla mai multe despre: olimpiu morutangalatasarayturcia 

viewscnt
Articole similare