Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Are nevoie de un control la cap!" Controversatul Joey Barton, atac fără precedent la Klopp. Declaraţia care face vâlvâ în Anglia

"Are nevoie de un control la cap!" Controversatul Joey Barton, atac fără precedent la Klopp. Declaraţia care face vâlvâ în Anglia

Premier League

Comentarii

Recunoscut pentru declaraţiile sale controversate, mijlocaşul englez Joey Barton, suspendat în prezent după ce a pariat pe mai multe meciuri de fotbal, a lovit din nou, într-o intervenţie la un post de radio din Marea Britanie.

Ţinta lui Barton a fost tehnicianul lui Liverpool, Jurgen Klopp, după eliminarea cormoranilor din Cupa Angliei, după partida cu WBA.

"Are nevoie de un control la cap! Nu are niciun Plan B. E atât de încăpăţânat încât dacă Planul A nu funcţionează, merge în continuare cu acelaşi plan A!

Pentru mine, Van Dijk e un jucător bun, dar dacă l-aţi văzut în acea apărare, sâmbătă, a părut o ruină. Şi el e vinovat pentru asta. Poţi pune pe oricine în acea apărare şi va avea oricum probleme.



Nu stau unde trebuie, nu au atitudinea corectă! Zece şuturi pe poartă şi nouă goluri... şi vorbim despre un aşa zis manager de elită şi un antrenor de elită.

Când Liverpool atacă şi jocul merge, pot fi uimitori. Dar nu vor câştiga nimic atât timp cât se apără aşa cum o fac.

Au fost dezastruoşi cu WBA. Pierderea lui Coutinho şi vulnerabilităţile din apărare fac celelalte echipe să-şi spună că această echipă a lui Liverpool e doar un mit"
, a declarat Joey Barton într-o intervenţie la TalkSport.

Afla mai multe despre: joey bartonkloppliverpool 

viewscnt
Articole similare