Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are oferte de la Barcelona şi Bayern Munchen, dar clubul a blocat toate transferurile: "Este un lucru greu de acceptat!"

Are oferte de la Barcelona şi Bayern Munchen, dar clubul a blocat toate transferurile: "Este un lucru greu de acceptat!"

Chelsea

Comentarii

Clubul englez de fotbal Chelsea va bloca orice plecare de la echipă, în condiţiile în care nu poate aduce noi jucători, ca urmare a unei decizii a FIFA, potrivit fundaşului Andreas Christensen.

''Am fost informaţi că nu vom avea undă verde pentru a pleca de la club. Este un lucru greu de acceptat'', a spus danezul, într-o declaraţie pentru ziarul Ekstra Bladet.
 
Christensen era în vizorul a două cluburi mari, FC Barcelona şi Bayern Munchen, însă visul său ar putea să nu se concretizeze.
 
În aceeaşi situaţie ar fi şi Eden Hazard, de asemenea avut în vedere de Real Madrid.
 
La începutul acestei luni, FIFA a anunţat că Chelsea nu va putea face transferuri până nu va fi cunoscut rezultatul apelului său depus la organismul mondial.
 
FIFA preciza că gruparea engleză a făcut apel împotriva interdicţiei la transferuri impusă după ce a fost găsită vinovată de încălcarea regulamentului în cazul transferului unor jucători sub 18 ani. Clubul londonez, care a primit în primă instanţă interdicţie la transferuri în următoarele două ferestre de mercato şi a fost amendat cu 600.000 franci elveţieni, anunţase cu mai mult timp în urmă că va face apel faţă de decizia Comisiei de disciplină a FIFA.
 
Comitetul de apel al FIFA preciza că sancţiunea primită de gruparea de pe Stamford Bridge nu va fi amânată, suspendată sau revocată până la decizia finală care se va lua în urma judecării apelului.

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare