Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are prenume predestinat şi face senzaţie la Real Madrid!! Puştiul Raul Andrei Pertea, decisiv într-o finală cu Barca

Are prenume predestinat şi face senzaţie la Real Madrid!! Puştiul Raul Andrei Pertea, decisiv într-o finală cu Barca

Real Madrid

Comentarii

Raul Andrei Pertea a fost transferat de Real Madrid la vârsta de numai 5 ani. El a devenit cel mai tânăr jucător legitimat de formaţia blanco.

Atacant al formaţiei Real Madrid Benjamin A, Raul Andrei Pertea este descris pe site-ul clubului blanco astfel: ”Fotbalist foarte complet, care impresionează prin tehnica şi controlul asupra balonului. Este un atacant creativ, care citeşte foarte bine meciurile şi care se gândeşte mereu la binele echipei”.

Născut pe 5 octombrie 2009, Raul Andrei (cum îi spun spaniolii) măsoară 1.31 cm şi are doar 28.4 kilograme. A fost achiziţionat de la Viso San Juan în 2015, iar la echipa de juniori este coechipier cu băieţelul lui Marcelo. De multe ori a jucat pe spate cu numărul 10, un număr pe care la Real Madrid l-a mai purtat marele Hagi.

Decisiv în Mini Clasico

Real Madrid a dominat El Mini Clasico la cea de-a noua ediţie a Trofeului IscarCup Memorial Pedro Sanchez Merlo, in faţa uneia dintre cele mai bune grupe de copii a Barcelonei. Românul Raul Andrei a deschis scorul în minutul 4, dar catalanii au egalat prin Michal Zuk, cel mai bun fotbalist al lor la această categorie de vârstă.

În minutul 26 Daniel Garcia a făcut 2-1 pentru Real Madrid şi a adus victoria echipei sale. ”A fost un turneu foarte util şi plăcut. A fost prima dată când la această competiţie au participat 32 de echipe. Mă bucură evoluţia copiilor mei, au făcut meciuri excelente, peste toate în finala cu Barcelona” a declarat Ruben Barrios, antrenorul principal al echipei de juniori Benjamin B a Realului. 

Afla mai multe despre: raul andrei pertea 

viewscnt
Articole similare