Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Are România şanse cu Germania?” Gică Popescu, răspuns sincer în presa din străinătate

„Are România şanse cu Germania?” Gică Popescu, răspuns sincer în presa din străinătate

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu acordat presei germane, fostul internaţional român Gică Popescu (53 de ani) a vorbit despre şansele de calificare ale României la CM 2022, din Qatar.

Gică Popescu a analizat meciul România - Germania în presa din străinătate, mai exact în renumitul cotidian de la nemţi, Frankfurter Allgemeine Zeitung. Duelul de foc dintre cele două va avea loc mâine de la ora 21:45 şi va fi livetext pe telekomsport.ro. 

Internaţionalul român a fost foarte sincer când a fost întrebat despre şansele României în această grupă şi în meciul cu Germania. „Va fi foarte greu. Germania e marea favorită a grupei, nu încape discuţie. Noi ne vom bate cu Islanda şi cu Macedonia de Nord pentru locul doi. Este mai mult decât frustrant faptul că noi am ajuns să avem un rol neînsemnat în fotbalul mondial. Fostul meu coleg de la naţională, Dan Petrescu, a prevăzut că vor veni astfel de vremuri după eliminarea noastră de la turneul final din Franţa. În timp ce, pe vremea lui Ceauşescu, România beneficia de-o muncă excepţională în domeniul creşterii tinerelor talente, acum aceasta lipseşte cu desăvârşire”, a declarat Popescu pentru sursa citată anterior. 

În primul meci, România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, iar Germania a trecut de Islanda, 3-0. 

Afla mai multe despre: gica popescunationala romanieinationala germaniei 

viewscnt
Articole similare