Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are şase meciuri la naţionala României, dar s-a apucat de Youtube. Face senzaţie la FIFA 20. "Fiţi alături de mine!"

Are şase meciuri la naţionala României, dar s-a apucat de Youtube. Face senzaţie la FIFA 20. "Fiţi alături de mine!"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Ajuns la 36 de ani, Romeo Surdu se pregăteşte să pună ghetele în cui. Fostul internaţional se pregăteşte de o nouă carieră, de data aceasta în mediul online. A intrat în rândul creatorilor de conţinut FIFA 20.

Romeo Surdu a încheiat înţelegerea cu SR Braşov, formaţia din oraşul în care s-a născut, şi se gândeşte tot mai serios să se retragă din activitate. S-a apucat serios de FIFA şi împărtăşeşte reuşitele sale cu fanii, pe contul personal de Youtube, denumit simplu "Romeo Surdu", acolo unde momentan are puţin peste 100 de urmăritori. În această săptămână, concurenţa a fost acerbă, iar rezultatele nu au fost pe măsura aşteptărilor fotbalistului. Doar 13 victorii şi 7 înfrângeri din 20 de meciuri disputate la "Weekend League". Cu toate acestea, Surdu plănuieşte să ţină aceste LIVE-uri în fiecare zi de vineri, sâmbătă şi duminică, asta dacă nu cumva apare vreo ofertă concretă şi revine pe terenul de joc.

"În fiecare vineri, sâmbătă şi duminică voi juca câte zece meciuri, dacă nu cumva voi reintra în fotbal, şi mi-aş dori foarte mult să fiţi alături de mine. Deocamdată sunt liber de contract. Nu ştiu dacă mai joc sau nu. La FIFA, mai făceam meciuri amicale cu Mihai Roman, mă antrenam cu el. Joacă fantastic, faţă de mine", le-a transmis Romeo Surdu urmăritorilor săi.

Romeo Surdu a evoluat în cariera sa la Braşov, CFR Cluj, FCSB, Rapid, Apollon Limassol, Milsami Orhei, ASA Târgu Mureş, RWD Molenbeek, Farul Constanţa şi SR Braşov.

De asemenea, are şase meciuri în naţionala de seniori a României. A jucat împotriva Ungariei, Franţei, Austriei, Bosniei, Braziliei şi Paraguayului, sub comanda lui Răzvan Lucescu şi Emil Săndoi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare