Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are sezonul carierei! Gigi Becali îşi poate freca mâinile de bucurie. El poate revitaliza atacul roş-albaştrilor din vară

Are sezonul carierei! Gigi Becali îşi poate freca mâinile de bucurie. El poate revitaliza atacul roş-albaştrilor din vară

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe după pauză. Succesul roş-albaştrilor a venit în repriza secundă după ce pe teren a intrat Florinel Coman.

”A intrat Coman şi am marcat, a câştigat Coman singur jocul!” , a declarat patronul FCSB-ului după meci. Şi, cam aşa a fost. Fostul jucător al Viitorului a scos penalty-ul din care Gnohere a deschis scorul, apoi a marcat golul doi al victoriei obţinute de formaţia lui Mihai Teja. Ar fi putut reuşi chiar ”dubla” dar şutul său din finalul partidei (minutul 77) a lovit doar bara.

Pentru Florinel Coman (20 de ani) sezonul viitor se anunţă unul mult mai important. Becali a trasat clar direcţia: ”La anul va juca titular. Acum nu avem timp să promovăm jucători, trebuie să câştigăm campionatul”. Iar FCSB are motive să spere.

Coman a jucat în acest sezon 1978 de minute, perioadă în care nu a fost mereu titular. A reuşit însă să marcheze 10 goluri şi să ofere 8 pase decisive coechipierilor săi. Fostul jucător de la Viitorul Constanţa este cel mai bun pasator decisiv al echipei lui Teja, la egalitate cu Olimpiu Moruţan, dar peste Florin Tănase, Dennis Man sau Filipe Teixeira.

La capitolul pase decisive, Coman a egalat deja sezonul lui Budescu din 2017-2018 şi are suficient timp să-l şi depăşească. Totodată el a reuşit doar în această ediţie a Ligii 1 la fel de multe pase decisive şi mai multe goluri decât în toate cele 50 de meciuri jucate la Viitorul Constanţa.

Pe scurt, ”Mbappe de România” cum l-a supranumit patronul său are cel mai bun sezon al carierei, iar din sezonul viitor, FCSB se poate baza constant pe el.

  • 32 de meciuri are Florinel Coman în acest sezon al Ligii 1, dintre care 9 ca rezervă;
  • 10 goluri a marcat pentru FCSB;
  • 8 pase decisive a reuşit în actuala stagiune;
  • 2.3 milioane de euro este cota sa de piaţă;

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare