Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are temele făcute şi e gata să o preaia pe Dinamo! Ionuţ Chirilă ştie de ce au nevoie ”câinii” pentru a nu retrograda

Are temele făcute şi e gata să o preaia pe Dinamo! Ionuţ Chirilă ştie de ce au nevoie ”câinii” pentru a nu retrograda

Dinamo București

Comentarii

Ovidiu Burcă (43 de ani) nu mai este antrenorul principal al lui Dinamo. Clubul bucureştean a renunţat la serviciile tehnicianului.

Ovidiu Burcă şi-a dat, ieri, demisia de la Dinamo. Sorin Coleag şi Iulian Mihăescu, secunzii lui Ovidiu Burcă, vor asigura interimatul, însă conducerea lui Dinamo va opta, cel mai probabil, să găsească un atrenor cu experienţă pentru a remedia situaţia delicată pe care o traversează ”câinii”.

Ionuţ Chirilă spune că ştie de ce are nevoie Dinamo pentru a se salva de la retrogradare şi e gata să preia clubul oricând.

„Nu mi s-a propus Dinamo. Dacă aş primi o propunere, normal că merg. Problema este că Dinamo are nevoie de un om care să construiască jucătorii, să-i transforme din perspective în certitudini. Dinamo nu-şi poate permite să cumpere jucători, nu are bani, trebuie să se descurce cu jucătorii pe care îi are şi să dezvolte acea forţă colectivă care echilibrează diferenţa de valori individuale dintre ei şi Rapid, FCSB, Farul.

Doar aşa se pot face puncte şi Dinamo se poate salva de la retrogradare. Nimeni nu-ţi garantează că dacă aduci şase-şapte jucători, fără să fi demonstrat că poţi ridica valoarea celor care au fost până acum aici, poţi face ceva. Este un risca major pentru acţionarii care nu stau strălucit financiar, să facă nişte investiţii care ar putea duce către faliment. Cred că jucătorii lui Dinamo pot mult mai mult până în momentul acesta”, a spus Ionuţ Chirilă, potrivit as.ro.

Ultimul meci la cârma ”câinilor” pentru Burcă a fost derby-ul cu FCSB, pierdut la limită, scor 0-1.

Afla mai multe despre: dinamoionuţ chirilăovidiu burcă 

viewscnt
Articole similare