Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are toate motivele să fie supărat!” Dragoş Grigore îi ţine partea selecţionerului: ”Ar trebui respectat mai mult”

”Are toate motivele să fie supărat!” Dragoş Grigore îi ţine partea selecţionerului: ”Ar trebui respectat mai mult”

Echipa națională

Comentarii

Dragoş Grigore este de părere că selecţionerul Cosmin Contra are toate motivele să fie supărat după criticile care i s-au adus după meciul pierdut cu Suedia. Fundaşul naţionalei este de părere că antrenorul României ar trebui respectat mai mult.

”Are toate motivele să fie supărat, fiindcă ar trebui respectat mai mult. A fost un jucător mare, ca antrenor a demonstrat că merită să fie selecţionerul României. Atunci când rezultatele nu sunt favorabile pentru noi, eu cred că ar trebui susţinut. E un antrenor tânăr şi cred că dacă i se oferă încredere echipa naţională va avea rezultate foarte bune”, a spus Drgoş Grigore la finalul meciului cu Insulele Feroe.

România a obţinut, marţi, prima victorie în preliminariile Euro-2020, învingând, marţi, la Cluj-Napoca, scor 4-1 (3-1), reprezentativa Insulelor Feroe, în etapa a II-a Grupei F. În primul meci, tricolorii au fost învinşi, sâmbătă, cu 2-1, în deplasare, de Suedia.

”Vom intra la fiecare meci să câştigăm, indiferent împotriva cărui adversar vom juca, chiar dacă e Spania. Toată lumea declară să nu ne mai prezentăm cu Spania, aşa ar trebui să facem. Vom intra pe teren să jucăm, să câştigăm meciul”, a mai spus Grigore.

România va disputa următoarele partide din această grupă la 7 iunie, în deplasare, cu Norvegia, şi la 10 iunie, tot în deplasare, cu Malta.

Afla mai multe despre: dragos grigoreechipa nationala 

viewscnt
Articole similare